Aluevastaava

Skuba Suomi Oy
Vantaa / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 0400 239 245 ja Atte Andersson p. 044 975 5602.

Skuba Suomi Oy on raskaan kaluston varaosien sekä tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Skuba Suomi Oy kuuluu vuonna 1974 perustettuun, kansainväliseen Skuba- konserniin. Suomessa Skuba on toiminut jo vuodesta 2005 ja yhtiöllä on 37 työntekijää.

Skuba palvelee asiakkaitaan verkkokaupan lisäksi 10 toimipisteessä ympäri Suomen. Yhteisostot suoraan varaosavalmistajilta takaa kilpailukykyiset hinnat ja tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Skuba toimittaa ajoneuvoyhdistelmien, kuorma-autojen, linja-autojen ja perävaunujen varaosat sekä tarvikkeet merkkiin kuin merkkiin. Asiakkaitamme ovat mm. raskaan kaluston korjaamot ja kuljetusliikkeet.

Kasvutavoitteiden saavuttamiseksi kasvatamme myyntiorganisaatiotamme ja etsimme Skuba Suomi Oy:n Vantaan toimipisteeseen

Aluevastaavaa

johtamaan Vantaan varaosamyymälän myynti- ja varastotiimiä sekä vastaamaan toimipisteen myynnin kehittämisestä. Aluevastaavana osallistut vahvasti kenttämyyntityöhön ja vastaat pääkaupunkiseudun avainasiakkuuksista sekä uusien asiakkuuksien hankinnasta. Jalkautat yhtiön kasvustrategiaa tekemällä ja toteuttamalla myyntisuunnitelmaa. Tuet tiimiäsi myyntipisteen tavoitteisiin pääsemiseksi. Vantaan toimipisteen Suomen keskusvaraston on tarkoitus tulevaisuudessa palvella ja tukea entistä paremmin Skuba Suomi Oy:n kaikkia toimipisteitä ja asiakkaitamme valtakunnallisesti. Toimit yhteistyössä muiden Skuba Suomi Oy:n toimipisteiden sekä tuotehallinnan kanssa, jotta valtakunnallinen palvelukykymme ja ratkaisumme asiakkaiden tarpeisiin olisi huippuluokkaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet myyntityössä nälkäinen, pitkäjännitteinen, päämäärätietoinen, suunnitelmallinen, systemaattinen ja kykenet itsenäiseen, proaktiiviseen työskentelyyn. Sinulla on sekä kokemusta myynnistä että näkemystä kehittää b2b avainasiakasmyyntiä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, kommunikointi- ja tiimityötaidot sekä kyky esimiehenä johtaa tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita.

Sinun ei tarvitse olla entuudestaan raskaan kaluston varaosaspesialisti, mutta ajoneuvotekniikan ymmärrys on eduksi. Teknistä osaamista tärkeämpää on, että olet innokas oppimaan ja olet myynnin ammattilainen sekä osaat luoda ja ylläpitää asiakassuhteita. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat, eikä uuden järjestelmän oppiminen tuota sinulle ongelmia. Sinulla on oma auto ja valmius liikkua avainasiakkaissamme ympäri pääkaupunkiseutua. Englannin kielen osaaminen luetaan vahvaksi eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle avainpaikan myynnin esimiehenä ja tärkeimpien asiakkaidemme yhteyshenkilönä. Pääset mukaan kasvutarinaamme, kansainvälisen organisaation ja konsernin jäseneksi.

Skuballa työskentelet hyvässä raskaan kaluston ammattilaisten tiimissä!

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Martti Mäyry p. 0400 239 245 ja Atte Andersson p. 044 975 5602. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa