• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Järvenpää
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi ja Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi

UVL Talotekniikka on pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikka-alan urakointiyritys, suoritamme uudis- ja saneerauskohteiden urakointia.

UVL Talotekniikka Oy urakoi vuosittain yli tuhanteen asuntoon talotekniikat ali- ja sivu-urakkana rakennusurakoitsijoille ja rakennuttajille. Uudenmaan alueella tuotetaan tällä hetkellä valtava määrä uusia asuntoja, toimitiloja, monitoimitaloja yms., joissa olemme todella vahvasti mukana luotettavana kumppanina rakennusyrityksille. Meiltä onnistuu kohteiden kokonaisvaltaiset LVIA-asennukset aina rivitaloista – vaativiin monitoimitaloihin sekä teollisuuteen. Yritykseltämme saa aktiivisen työnjohdon ja todella tehokkaat asennusryhmät kohteisiin. Työt valmistuvat kovalla ammattitaidolla, huolellisesti ja erittäin tehokkaasti.

Teemme myös linjasaneerauksia taloyhtiöille sekä pääurakoitsijana, että aliurakoitsijana. Yrityksellämme on loistavat yhteistyökumppanit aina suunnittelusta viimeistelyyn asti. Pääurakoitsijana olemme taloyhtiölle vastuussa koko hankkeen onnistumisesta sovitussa aikataulussa. Linjasaneeraukset tulee suorittaa, kun tekniikka on iältään noin 30-50v. 

Yrityksen liikevaihto yltää jo 14 miljoonaan euroon ja haluamme kasvaa edelleen. Yrityksellämme on pitkä historia ja ensi vuonna täytämme 50 vuotta.

ULV Talotekniikka Oy etsii toiminnan kasvaessa ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan LVI urakointitöistä uudis- ja peruskorjauskohteissa.

Oletko motivoitunut ja oma-aloitteinen tiimipeluri, jolla pysyy langat käsissä? Hae asennuspäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä.

Tehtävässä tulet johtamaan ja tukemaan kohteiden työnjohtajia ja asentajia sekä valvomaan asennusten laatua. Seuraat kohteiden kannattavuutta ja huolehdit aikatauluista sekä pidät huolen tarvittavista resursseista.

Menestyt tehtävässä hyvin, kun

 • Omaat työnjohto kokemusta LVI alan urakoinnista uudisrakentamisen parissa.
 • Olet kustannustietoinen hankintojen ja aikataulujen hallitsija.
 • Olet hyvä ratkaisemaan ongelmia ja ristiriita tilanteita.
 • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteisen työskentelyotteen.
 • Sinulla on hyvä TES tuntemus.
 • Laadukas ja turvallinen rakentaminen on sinulle sydämenasia.
 • Koulutukseltasi olet vähintään teknikko.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä̈ kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.12.2021 mennessä, toimi nopeasti sillä aloittamme haastattelut välittömästi, kun hakemuksia saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi ja Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi

Hae paikkaa