Asiakaskokemusjohtaja

Kajaani tai Iisalmi

Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Haemme

ASIAKASKOKEMUSJOHTAJAA

uuteen avainrooliin kokonaisvaltaisesti johtamaan, kehittämään ja uudistamaan Kaisanetin asiakaskokemusarkkitehtuuria. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Visiomme on uudistaa alueen kilpailukykyä Suomen kärkikaartiin. Tämä tarkoittaa mm. sujuvan ja paikkariippumattoman työskentelyn mahdollistamista Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla ja hyödynnämme tätä mahdollisuutta omassakin työskentelyssämme.

Asiakaskokemuksen, asiakasarvon ja palvelun tehokkuuden nostamisen merkitys korostuu entisestään Kaisanetin nykyaikaisessa liiketoimintastrategiassa ja asiakasmäärän vahvasti kasvaessa. Olemme sitoutuneet kehittämään olemassa olevaa valokuituverkkoa voimakkaasti tulevina vuosina ja panostamme merkittävillä investoinneilla infran rakentamiseen.

Asiakaskokemusjohtajalla tulee olemaan hyvin keskeinen rooli strategian toteutumisessa haastamalla perinteiset mallit sekä luomalla ja kehittämällä nykypäivän ja tulevaisuuden modernia asiakaskokemusarkkitehtuuria B2C -liiketoimintaan. Tässä roolissa tunnistat, ohjaat ja kehität asiakkaan osto-/asiointipolkuja sekä sparraat myyntiä ja muuta organisaatiota asiakaskokemuksen luomisessa. Vastaat myös asiakaskokemukseen liittyvän kumppaniverkoston hallinnasta ja resurssoinnin kehittämisestä.

Menestymistäsi tässä tehtävässä tukee kykysi johtaa ja näyttää suuntaa sekä johtaa muutosta. Odotamme, että sinulla on kokemusta organisaation ja kumppaniverkoston johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista ja palvelutuotannosta. Sinulla on näyttöjä onnistuneesta palveluprosessien johtamis- ja kehittämistyöstä sekä näkemys ja kokemus niitä tukevan digitaalisuuden hyödyntämisestä. Sinulla on kyky innostaa ja motivoida sekä viestiä ja sitouttaa.

Saat vahvan ja merkityksellisen tehtävän alueellisesti tunnetussa ja arvostetussa yrityksessä, jonka arvoihin kuuluvat välittäminen, kumppanuus ja uudistuminen.

Pääset johtamaan, toteuttamaan ja olemaan osa Kaisanetin kehitys- ja kasvutarinaa. Pääset Kaisanetillä toimialamuutoksen kehityksen kärjessä antamaan tärkeässä roolissa oman työpanoksesi ja näkemään aidosti sinun ja yhteisesti toteutetun uudistustyön merkityksen ja jäljen.

Jos koet tehtävän omaksesi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Kaisanet Oy on Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen ja ICT-palveluiden asiantuntijayritys – olemme olleet mukana edistämässä alueemme elinvoimaa jo yli 120 vuotta. Osuuskuntaomisteisena toimijana tuomme paikallisesti nopeat ja korkealaatuiset verkkoyhteydet asiakkaidemme käyttöön.

Kaisanetin tytäryhtiö Data-Enter Oy tarjoaa IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti. Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin ja niiden suunnitteluun, käyttöönottoon sekä jatkuvaan ylläpitoon. Pitkä ja laaja työkokemus alalta takaa parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.
Toimintamme kulmakivenä on asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistaminen nykyaikaisilla ja tulevaisuuden tuotteilla, yhdistettynä lähellä tuotettuun laadukkaaseen asiakastukeen ja palveluun.

Meillä asiakas on aidosti kaiken toiminnan lähtökohta. Uudistamme toiminta-alueemme kilpailukykyä Suomen kärkikaartiin. Asiakkaidemme omistamana haluamme mahdollistaa sujuvan arjen ja juhlan erilaisten digitaalisten palveluiden avulla niin koteihin kuin yrityksiinkin. Välitämme työyhteisömme jäsenistä, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja ympäristöstämme. Haluamme kumppanuuksien avulla edistää toiminta-alueidemme hyvinvointia ja elinvoimaa, ja rakentaa tulevaisuutta yhdessä.
Yhdessä tytäryhtiönsä Data-Enterin kanssa Kaisanet työllistää noin 130 henkilöä ja liikevaihto on 25 miljoonaa euroa.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja/ CFO, anonyymi yritys
Chief Growth Officer (CGO)
Managing Director
Talousjohtaja
Rakennuttamisjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt_Hallituspaikan saaminen vaatii sen aktiivista hakemista_plain
Hallituspaikan saaminen vaatii sen aktiivista hakemista
Tutustu InHunt Group laaja-alaiseen näkymään hallitushauissa ja siihen, mitkä hallitustyön osaamisalueet ovat kuumia juuri nyt?
InHuntBlogi_henkilökuva_Stig_plain_2_upd
Stig Hedberg - Kymmenen yleisintä virhettä CV:ssä
CV:n laatimiseen kannattaa panostaa. Kokenut headhunter Stig Hedberg auttaa välttämään CV:n yleisimmät virheet.
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus (30/08/23)
Kiinnostaako hallitustehtävät? Tule 30.8. järjestettävään valmennukseen ensimmäisten joukossa ja ota hallituspaikan hakeminen haltuun!
InHunt_Hallituksen jäsen, puheenjohtaja ja neuvonantaja_ kerro mielipiteesi ja osallistu kyselyyn_plain
Osallistu hallitustyökyselyyn
Hallituksen jäsen, puheenjohtaja ja neuvonantaja: kerro mielipiteesi ja osallistu kyselyyn. 
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa