• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Senior Headhunter Harri Vuontelo 044 577 1204.

Asiakas on kaiken toimintamme ydin. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ihmisten välillä. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Howden Finland Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat yritysten ja kiinteistöjen vakuuttaminen sekä vahingot. Asiakkaina on kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yritysasiakkaita eri toimialoilta, kuten tuotannollinen teollisuus, suuret investointihakkeet ja infraprojektit. Yhtiössä työskentelee yli 80 asiantuntijaa viidessä toimipisteessä. Yhtiö on alansa markkinajohtaja Suomessa ja osa maailman suurinta itsenäistä vakuutusmeklariyhtiötä, Howden Broking Groupia. 

Etsimme Helsinkiin asiantuntevasta, laadukkaasta, käytännöllisestä ja konkreettisia tuloksia tuottavasta asiakastyöstä innostuvaa

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

jolla on oikeustieteellinen tutkinto. Asiakaspäällikön tärkein tehtävä on vastuullaan olevien, omaan salkkuun kuuluvien asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoito ja kehittäminen itsenäisesti, kaikkien asiakkaan riskien ja vakuutustarpeiden osalta. Juridista, vastuuvakuuttamisen osaamista tuot omassa hoidossasi olevien asiakkuuksien lisäksi muun yritystiimin, myynnin ja korvaustiimin työn tueksi. Olet tiiviisti yhteyksissä asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin Suomessa ja ulkomailla. Työskentelet yritystiimissä tiimipäällikkösi johdolla. Työparinasi on toinen, kokenut vastuuvakuutusten asiantuntija. Asiakkuuksien menestyksekkäässä hoidossa sekä omien ja yhteisten myyntitavoitteiden saavuttamisessa tukevat muiden vakuutuslajien asiantuntijat, asiakaspäällikkökollegat ja asiantuntijat palvelu- ja vahinkotiimeissä. 

Menestyt tehtävässäsi, jos sinulla on muutama vuosi työkokemusta, josta mahdollisesti osa vakuutusalalta. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä asiantuntijatyöstä yritysasiakkaiden parissa. Olet perehtynyt vahingonkorvaus-, sopimus- ja vakuutusjuridiikkaan. Vastuuvakuutusten tunteminen ja ymmärrys vakuutusmarkkinoista auttaa tehtävässäsi. Ymmärrät miten sopimukset ja vakuutukset vaikuttavat yhdessä asiakkaan vastuuriskien hallinnassa. Olet mahdollisesti kerännyt kokemusta vahinko- ja korvaustilanteiden hoidosta.

Sinulla on luontaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä rakentaa luottamuksellisia yhteistyösuhteita. Osaat asiantuntijana viestiä ymmärrettävästi ja luottamusta herättävästi ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Englannin kielen taitosi on erinomainen. Sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua tehtävän hoitamisessa.

Sovit hyvin Howdenin joukkoon, kun sitoudut tehtäviisi vastuuntuntoisesti. Sinulla on myynnillistä otetta. Elämänasenteesi on positiivinen. Sinulla on kokemusta toimintatapojen kehittämisestä yhdessä ja suhtaudut muutokseen ratkaisukeskeisesti. Olet tiimipeluri ja arvostat kaikissa rooleissa tiimissä työskentelevien työtä.

Howden Finland Oy tarjoaa sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään vaativia töitä, huolellisella perehdytyksellä ja sitä kautta kehittymään työssäsi. Kannustamme osaamisen kehittämiseen myös tukemalla kouluttautumista. Etätyöskentely on Howdenilla mahdollista aina kun sujuva asiakas- ja tiimityö toteutuu. Tulospalkkio kannustaa onnistumisiin tiiminä. Työpaikkamme on rento ja keskustelukulttuurimme rehellinen ja ystävällinen. Ymmärrämme, että ihminen on kokonaisuus ja tuemme terveellistä työ-vapaa-aika -suhdetta. 

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 15.10.2020. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Closed