Asiakaspäällikkö – kiinteistöt, Howden Finland Oy

Helsinki

InHunt Groupin Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Atte Andersson 044 975 5602

Asiakas on kaiken toimintamme ydin. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ihmisten välillä. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Howden Finland Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat yritysten ja kiinteistöjen vakuuttaminen sekä vahingot. Asiakkaina on kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yritysasiakkaita eri toimialoilta, kuten tuotannollinen teollisuus, suuret investointihakkeet ja infraprojektit. Yhtiössä työskentelee 80 asiantuntijaa viidessä toimipisteessä. Yhtiö on alansa markkinajohtaja Suomessa ja osa maailman suurinta itsenäistä vakuutusmeklariyhtiötä, Howden Broking Groupia.  

Etsimme Helsinkiin asiantuntevasta, laadukkaasta, käytännöllisestä ja konkreettisia tuloksia tuottavasta asiakastyöstä innostuvaa 

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ KIINTEISTÖTIIMIIN

Asiakaspäällikön tärkein tehtävä on vastuullaan olevien, omaan salkkuun kuuluvien asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoito ja kehittäminen itsenäisesti, kaikkien asiakkaan riskien ja vakuutustarpeiden osalta. Olet tiiviisti yhteyksissä asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Työskentelet kiinteistövakuuttamisen tiimissä tiimipäällikkösi johdolla. Asiakkuuksien menestyksekkäässä hoidossa sekä omien ja yhteisten myyntitavoitteiden saavuttamisessa Sinua tukevat muiden vakuutuslajien asiantuntijat, asiakaspäällikkökollegat ja asiantuntijat palvelu- ja vahinkotiimeissä.  

Menestyt tehtävässäsi, jos sinulla on muutama vuosi työkokemusta, josta mahdollisesti osa vakuutusalalta. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä asiantuntijatyöstä yritysasiakkaiden parissa. Tunnet mielellään kiinteistöhallinnon tai isännöinnin toimialaa. 

Sinulla on luontaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä rakentaa luottamuksellisia yhteistyösuhteita. Osaat asiantuntijana viestiä ymmärrettävästi ja luottamusta herättävästi ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Tulet toimeen englannin kielellä. Sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua tehtävän hoitamisessa. 

Sovit hyvin Howdenin joukkoon, kun sitoudut tehtäviisi vastuuntuntoisesti. Sinulla on myynnillistä otetta. Elämänasenteesi on positiivinen. Sinulla on kokemusta toimintatapojen kehittämisestä yhdessä ja suhtaudut muutokseen ratkaisukeskeisesti. Olet tiimipelaaja ja arvostat kaikissa rooleissa tiimissä työskentelevien työtä. 

Howden Finland Oy tarjoaa sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään vaativia töitä, ja sitä kautta kehittymään työssäsi. Tarjoamme huolellisen perehdytyksen ja kannustamme osaamisen kehittämiseen myös tukemalla kouluttautumista. Etätyöskentely on Howdenilla mahdollista aina kun sujuva asiakas- ja tiimityö toteutuu. Tulospalkkio kannustaa onnistumisiin tiiminä. Työpaikkamme on rento ja keskustelukulttuurimme rehellinen sekä ystävällinen. Ymmärrämme, että ihminen on kokonaisuus ja tuemme terveellistä työ-vapaa-aika -suhdetta.  

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Kysy tehtävästä lisää toimeksiantoa hoitavilta headhuntereilta.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa