Asiakaspäällikkö – kiinteistöt, Howden Finland Oy

Helsinki

InHunt Groupin Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Atte Andersson 044 975 5602

Asiakas on kaiken toimintamme ydin. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ihmisten välillä. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Howden Finland Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat yritysten ja kiinteistöjen vakuuttaminen sekä vahingot. Asiakkaina on kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yritysasiakkaita eri toimialoilta, kuten tuotannollinen teollisuus, suuret investointihakkeet ja infraprojektit. Yhtiössä työskentelee 80 asiantuntijaa viidessä toimipisteessä. Yhtiö on alansa markkinajohtaja Suomessa ja osa maailman suurinta itsenäistä vakuutusmeklariyhtiötä, Howden Broking Groupia.  

Etsimme Helsinkiin asiantuntevasta, laadukkaasta, käytännöllisestä ja konkreettisia tuloksia tuottavasta asiakastyöstä innostuvaa 

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ KIINTEISTÖTIIMIIN

Asiakaspäällikön tärkein tehtävä on vastuullaan olevien, omaan salkkuun kuuluvien asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoito ja kehittäminen itsenäisesti, kaikkien asiakkaan riskien ja vakuutustarpeiden osalta. Olet tiiviisti yhteyksissä asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Työskentelet kiinteistövakuuttamisen tiimissä tiimipäällikkösi johdolla. Asiakkuuksien menestyksekkäässä hoidossa sekä omien ja yhteisten myyntitavoitteiden saavuttamisessa Sinua tukevat muiden vakuutuslajien asiantuntijat, asiakaspäällikkökollegat ja asiantuntijat palvelu- ja vahinkotiimeissä.  

Menestyt tehtävässäsi, jos sinulla on muutama vuosi työkokemusta, josta mahdollisesti osa vakuutusalalta. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä asiantuntijatyöstä yritysasiakkaiden parissa. Tunnet mielellään kiinteistöhallinnon tai isännöinnin toimialaa. 

Sinulla on luontaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä rakentaa luottamuksellisia yhteistyösuhteita. Osaat asiantuntijana viestiä ymmärrettävästi ja luottamusta herättävästi ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Tulet toimeen englannin kielellä. Sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua tehtävän hoitamisessa. 

Sovit hyvin Howdenin joukkoon, kun sitoudut tehtäviisi vastuuntuntoisesti. Sinulla on myynnillistä otetta. Elämänasenteesi on positiivinen. Sinulla on kokemusta toimintatapojen kehittämisestä yhdessä ja suhtaudut muutokseen ratkaisukeskeisesti. Olet tiimipelaaja ja arvostat kaikissa rooleissa tiimissä työskentelevien työtä. 

Howden Finland Oy tarjoaa sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään vaativia töitä, ja sitä kautta kehittymään työssäsi. Tarjoamme huolellisen perehdytyksen ja kannustamme osaamisen kehittämiseen myös tukemalla kouluttautumista. Etätyöskentely on Howdenilla mahdollista aina kun sujuva asiakas- ja tiimityö toteutuu. Tulospalkkio kannustaa onnistumisiin tiiminä. Työpaikkamme on rento ja keskustelukulttuurimme rehellinen sekä ystävällinen. Ymmärrämme, että ihminen on kokonaisuus ja tuemme terveellistä työ-vapaa-aika -suhdetta.  

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Kysy tehtävästä lisää toimeksiantoa hoitavilta headhuntereilta.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Toimitusjohtaja
Talousjohtaja
Tuotantojohtaja | COO | Chief Operations Officer
Haussa viestintajohtaja Keliber Oy:lle
Viestintäjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta, InHunt blogi
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani Noora Fagerström sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja avautuu...
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta Noora Fagerström perusti miehensä Petteri Fagerströmin kanssa Jungle Juicen Barin, josta...
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää myös mittavia taloudellisia panostuksia_InHuntBlogi_2
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää mittavia taloudellisia panostuksia
Urheilijan on panostettava myös taloudellisesti uraan. Lue pikajuoksija Viljami Kaasalaisen suunnitelmista.
Tavoittellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina Viljami Kaasalainen on 27-vuotias huippu-urheilija. Hänen tavoitteenaan on parantaa...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa