• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Senior Headhunter Tuuli Paasilehdolta, InHunt Group Oy, puh 040 631 8777 ja Senior Headhunter Terhi Okkoselta, InHunt Group Oy, puh 050 388 9600. Tutustu myös https://www.grano.fi ja somessa @granosuomi

GRANO on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.  Palvelumme kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. GRANO palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla 1000 ammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Strateginen uudistuksemme on käynnissä ja olemme tekemässä merkittävää transformaatiota asiakkuuksien johtamisessa. Tavoitteenamme on ihmiskeskeinen, yhdessä ohjautuva ja tulosorientoitunut myynnin ja markkinoinnin joukkue. Tekemistä riittää, mutta päämäärämme on kirkas. Haluatko tulla työpariksi Mikko Mäkyselle, joka johtoryhmän jäsenenä vastaa Granon myynnistä ja markkinoinnista.

Haemme innovatiivista ja energisoivaa

ASIAKKUUKSISTA VASTAAVAA JOHTAJAA 

johtamaan myyntiä ja asiakkuuksien hoitomallin muutosta. Teet töitä yhdessä monipuolisesti osaavan ja asiantuntevan asiakkuusorganisaation kanssa. Myynnin ja markkinoinnin organisaatiossa työskentelee n.170 henkilöä, joista valtaosa asiakkuusorganisaatiossa. Suorassa johdossasi on tiimien esimiehet. Myyntibudjetti vuodelle 2020 on 100 m€.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on näyttöjä asiakkuuksien johtamisesta systemaattisesti ja kannattavasti. Olet johtanut myyntiorganisaatiota tuloksellisesti ja kerännyt osaamista ja näkemystä end-to-end -asiakaskokemuksen kehittämisestä. Prosessianalytiikka ja prosessitehokkuuden parantaminen on sinulle tuttua käytännön tasolta ja se on sinulle mieluinen tapa johtaa muutosta. 

Tehtävässä vastaat asiakkuusorganisaation tiimien onnistumisesta ja myyntituloksiin pääsemisestä. Vastuullasi on asiakaskokemus, asiakkuuksien kasvu ja kannattavuus. Luonnollisesti työhösi sisältyy myös suoraa asiakastyötä.

Sovit joukkoomme, kun johtamistapasi on ratkaisukeskeinen. Pidät tuloksen tekemisestä ja tsemppaat siihen arvostavasti muitakin. 

Grano on perinteinen ja luotettu toimija, jonka uudet kasvualueet tekevät siitä kiinnostavan haastajayrityksen. Tässä tehtävässä pääset keskelle toimialamurrosta, tekemään sitä yhdessä meidän kanssamme. 

Hae tehtävää 28.6.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden kanssa. Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Senior Headhunter Tuuli Paasilehdolta, InHunt Group Oy, puh 040 631 8777 ja Senior Headhunter Terhi Okkoselta, InHunt Group Oy, puh 050 388 9600. Tutustu myös https://www.grano.fi ja somessa @granosuomi

Tule mukaan kehittämään Suomen mutkattomin ja monipuolisin sisältöpalvelujen kokonaisuus. 

Closed