• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Tuuli Paasilehto, puh 040 631 8777 tai Senior Headhunter Pia Siukosaari, puh 040 510 4505, InHunt Group Oy.

Management Events Studio Oy järjestää 20 vuoden kokemuksella yli 200 korkean profiilin tapahtumaa vuodessa. Virtuaalisten businesstapahtumien järjestämisessä yhtiö on alan edelläkävijä. Tapahtumat ja kohtaamiset vaihtelevat muutaman hengen  round table -keskusteluista usean tuhannen osallistujan lanseerauksiin, seminaareihin sekä henkilöstö- ja asiakasjuhliin.

Vaikuttavasti kerrotut tarinat ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Mieleenpainuvilla kohtaamisilla ja vakuuttavilla viesteillä autamme asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme olla strateginen tarinankertoja.

Haluatko sinä olla uusi asiakkuusjohtajamme?

Tarvitsemme sinua pitämään huolta asiakkuuksistamme, kasvattamaan niitä sekä innostamaan mukaan uusia. Ymmärrät tapahtumien roolin asiakkaan strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Vakuutat esiintymiselläsi ja asiantuntemuksellasi, näet virtuaalitapahtumien monipuoliset mahdollisuudet ja sytytät myös asiakkaasi näkemään ne. Kuuntelet asiakkaita herkällä korvalla ja osaat viestiä heidän toiveensa selkeästi tiimillesi.

Tehtävässä vastaat asiakaspidosta ja myyntituloksiin pääsemisestä. Ideoit ja rakennat tuotantoja sekä kehität palveluja yhdessä asiakkaan ja projektitiimien kanssa.  

Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien hoidosta.  Olet hankkinut tapahtuma-alan kannuksia ja tiedät käytännönläheisesti, mistä elementeistä loistavat tuotannot on rakennettu. Olet erinomainen tiimipelaaja ja jämäkkä diplomaatti. Kokemuksesi ja osaamisesi vahvistavat projektitiimiä ja kannustavat ylittämään asiakkaan odotukset yhdessä, jokaisessa tuotannossa! 

Pääset tekemään tuloksia taitavan tiimimme ja monipuolisesti osaavien kumppaneittemme kanssa. Elämme keskellä mielenkiintoista toimialamurrosta. Nyt on mahdollista vaikuttaa koko alaan. Vain mielikuvitus on rajana, kun välimatkatkaan eivät enää pysäytä tapahtumien vaikuttavuutta. 

Tule varmistamaan, että asiakkaamme viesti saavuttaa sydämet mieleenpainuvalla tavalla.

Hae paikkaa