Leijona Catering on suomalainen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava yritys. Toimintaa ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen.
Leijona Catering valmistaa ja tarjoilee yli 70 000 ateriaa päivässä 60 ravintolassaan. Leijonan aterioita nauttivat pääasiallisesti Puolustusvoimien varusmiehet ja henkilöstö sekä Rikosseuraamuslaitoksen asiakkaat. Lisäksi Leijona palvelee muita valtionhallinnon asiakkaita.
Yrityksen liikevaihto oli 79 m€ vuonna 2021. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-merkki vuonna 2020.

Leijona Cateringin keittiöissä yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen. Herkulliset ja laadukkaat ateriat valmistetaan lähtökohtaisesti itse paikan päällä puhtaista ja tarkoin valituista raaka-aineista.
Korkea henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat Leijona Cateringin tärkeimpiä tavoitteita. Yritys tuntee vastuunsa asiakkaiden hyvinvointia edistävänä ruoka-alan osaajana ja kumppanina sekä työyhteisönä ja on sitoutunut vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia koko ruokaketjussa.
Haluatko olla tekemässä aidosti merkityksellistä työtä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä
haemme kasvavaan leijonalaumaamme
ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ,
jonka vastuulla on Leijonalle tärkeiden valtionomisteisten asiakkuuksien tulosvastuullinen johtaminen, hoitovastuumallin vahvistaminen ja liiketoiminnan kasvattaminen. Toimit alueesi 14 ravintolan ravintola- ja vuoropäälliköiden esihenkilönä ja raportoit liiketoimintajohtaja Petra Granqvistille. Kollegoinasi toimivat neljä asiakkuuspäällikköä ja toimit läheisessä yhteistyössä tukitoimintojen (tuotekehitys, talous, HR ja viestintä) edustajien kanssa.
Asiakkuuspäällikkö hoitaa tehtävää itsenäisesti vastaten:
- omien asiakkuuksien johtamisesta niin, että henkilöstö- ja asiakastyytyväisyystavoitteet toteutuvat
- liiketoiminnan tuloksellisuudesta ja asiakkaiden kustannustehokkuuden varmistamisesta
- toiminnan kehittämisestä ja kannattavuuden varmistamisesta, mukaan lukien henkilöstökulut, kate, hiilijalanjälki ja hävikin hallinta toteutuvat
- ravintolapäälliköiden tukemisesta päivittäisessä arjen tekemisessä ja strategian toteuttamisessa.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- hyvää liiketoimintaymmärrystä
- kokemusta palveluliiketoiminnan ketjuohjauksesta, ravintola-alan osaaminen katsotaan eduksi
- näyttöä asiakkuuksien hoitomallien rakentamisesta ja kehittämisestä
- näyttöjä tuloksellisesta ja innostavasta johtamisesta valmentavalla otteella
- kykyä ohjata päivittäistä operatiivista toimintaa
- Itseohjautuvuutta ja tiimityöskentelytaitoja
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallinta.
Työpisteesi on Vantaalla. Vastuualueesi ravintolat sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Vaasa-Riihimäki akselin eteläpuolella. Asiakkuuspäällikön työn hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jota johdetaan valmentavalla ja osallistavalla otteella ja jossa pääset kehittymään ja vaikuttamaan. Pääset työskentelemään aidosti merkityksellisessä ympäristössä Suomen valtion strategisena kumppanina, vastuullisten ja turvallisuuskriittisten ruokapalveluiden ytimessä. Leijonalla viihdytään ja saat mukavat työkaverit ja koko tiimin tuen työssä onnistumiseesi. Leijonalla on Great Place to Work -sertifikaatti.
Mikäli Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, kehityspotentiaalia ja olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, niin tämä tehtävä voi olla Sinun.
Tallenna hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään su 12.3. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Terhi Ahokas (050 388 9600) ja Jan-Erik Lagerström (040 539 4339).