• Yrityksen nimi
    LAB-ammattikorkeakoulu Oy
  • Sijainti
    Lahti
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Marko Torpo p. 045 157 5323 sekä Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. Uusi LAB-innovaatiokorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. Haemme kokenutta

Asiantuntijaa

LAB-ammattikorkeakoulun teknologia-yksikköön Lahteen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on TKI-toiminnan sekä TKI-ympäristöjen ja yritysyhteistyön vahvistaminen.

Toimit Tekoälytiimin vetäjänä ja asiantuntijana Tekoälypaja -hankkeessa ja
vastaat Tekoälypajatoimintakonseptin kehittämisestä sekä yritysyhteistyön
vahvistamisesta.

Tehtävänäsi on kehittää mm. Big Data, IoT ja AI -teknologioita ja sovelluksia tutkimuksen sekä liiketoiminnan väliseen toimintaan alueelliseesti, kansallisesti sekä kansainvälisellä tasolla.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto IT-alalta. Kokemusta alan kehittämistehtävistä sekä yhteistyöhalua toimia erilaisissa verkostoissa ja poikkitieteellisesti eri alojen kanssa. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet kansainvälisessä työyhteisössämme sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Eduksesi katsotaan tohtorin tutkinto, kokemus esimiestyöstä ja innovaatioiden kaupallistamisesta. Näytöt uuden liiketoiminnan kehittämisestä.  Kokemus kansallisten ja kansainvälisten tutkimus- ja kehittämishankkeista ja niiden rahoituksen hakemisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lappeenrannassa että Lahdessa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää viimeistään 31.7.2020 lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Marko Torpo p. 045 157 5323 sekä Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554.

Hae paikkaa