Automaatioinsinööri

Kilpilahti / Uusimaa

Senior Headhunter Carl-Johan Sandström, puh. 040 524 2590 ja Senior Headhunter Harri Vuontelo puh. 044 577 1204.

Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluiden sekä ratkaisujen toimittaja, jonka korkealaatuiset palvelut sisältävät teknisen hankinnan, rakennustyön johtamisen ja projektinhallinnan. Yhtiön palveluksessa on noin 800 suunnittelualan ammattilaista useilla toimipaikoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Haemme nyt Neste Engineering Solutions Oy:lle neljää

Automaatioinsinööriä

seuraavilla työkuvauksilla:

 1. Automation Lead Engineer
  Johdat ja valvot suunnittelutiimiä projektien eri vaiheissa aina selvityksistä käyttöönottoihin saakka sovittujen laatu-, aikataulu-, kustannus- ja turvallisuustavoitteiden mukaisesti. Vastaat käyttö- ja turva-automaatiojärjestelmien sovellus- ja laitesuunnittelusta sekä hankinnoista. Lisäksi valvot laitetoimittajien sekä alihankkijoiden työtä. Osallistut myös automaatiojärjestelmien tehdas- ja käyttöönottotestauksiin sekä muihin käyttöönoton aikaisiin aktiviteetteihin.
 1. Instrumentation Lead Engineer
  Johdat ja valvot suunnittelutiimiä projektien eri vaiheissa aina selvityksistä käyttöönottoihin saakka sovittujen laatu-, aikataulu-, kustannus- ja turvallisuustavoitteiden mukaisesti. Vastaat instrumentointisuunnittelun aktiviteeteista, kuten instrumenttien määrittelyistä, mitoituksista ja materiaalivalinnoista, hankinnoista, asennustyömäärittelyistä, kenttäsuunnittelusta sekä  kytkentäsuunnittelusta räjähdysvaaralliselle alueelle. Laadit projektien kustannusarvioita sekä osallistut sisäisten ohjeiden, spesifikaatioiden ja työprosessien kehittämiseen.
 1. Analyzer Lead Engineer
  Vastaat prosessianalysaattorisuunnittelusta projektien eri vaiheissa aina selvityksistä käyttöönottoihin saakka sovittujen laatu-, aikataulu-, kustannus- ja turvallisuustavoitteiden mukaisesti. Analysaattorisuunnittelun aktiviteetit koostuvat mm. prosessianalysaattoreiden määrittelyistä, mitoituksista ja materiaalivalinnoista, hankinnoista, asennustyömäärittelyistä sekä kenttäsuunnittelusta. Laadit projektien kustannusarvioita, toimit asiantuntijana prosessianalysaattoreihin liittyvissä kysymyksissä sekä osallistut sisäisten ohjeiden, spesifikaatioiden ja työprosessien kehittämiseen.
 1. Functional Safety Specialist
  Osallistut teollisuusprosessien riskianalyyseihin sekä automaatiojärjestelmien turvatoimintojen eheystasojen määrittelyyn ja verifiointiin. Vastaat toiminnallisen turvallisuuden suunnittelusta ja arvioinneista sekä turvallisuusprosessien kehittämisestä ja määrittelystä. Toimit asiantuntijana turva-automaatioon ja toiminnalliseen turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Työtehtäviä voidaan muokata palkattavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Menestyminen näissä tehtävissä edellyttää:

 • Automaatiotekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
 • Useamman vuoden työkokemusta prosessiautomaation tai -instrumentoinnin parista
 • Positiivista asennetta ja innostunutta työotetta
 • Kykyä kommunikoida ja vaikuttaa organisaation eri tasoilla
 • Oma-aloitteista, aktiivista ja vastuullista asennetta työryhmän jäsenenä
 • Sujuvaa tietojärjestelmien käyttöä
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Neste Engineering Solutions tarjoaa monipuolisen tehtävän myötä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää sekä itseäsi että yhteisiä toimintatapoja. Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta. ”Työskentelemme siellä, missä työ on kaikkein tuottavinta ja tarjoamme myös joustavan mahdollisuuden tehdä etätyötä. Edistääksemme yhteistyötä ja yhteenkuuluvuutta tapaamme toimipaikalla projektin tarpeiden sekä tiimissä sovittujen käytäntöjen mukaisesti.” 

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevalla lomakkeella ja merkitse selvästi, mitä tehtävää haet. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi, kun hakemuksia saapuu.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa