• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Headhunter Atte Andersson, p. 044 9755 602

SCC – Sports Car Center, Suomen Suurin Premium- ja Exclusive- segmenttien autokauppias.


Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Tuusulassa, Turussa, Jyväskylässä sekä Ruotsissa ja Eestissä. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount- konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja auto- ja kiinteistöalalla. Edustamme mm. Jaguar- ja Land Rover- merkkejä, mutta palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Premium- segmentin merkkivalikoimalla.


Sports Car Center- konsernin liikevaihto kasvoi 26 prosenttia edellisvuodesta noin 161 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2019 – maaliskuu 2020. Liikevaihto on viisinkertaistunut vuodesta 2014. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana.

Etsimme nyt menestyviä

AUTOMYYJIÄ

kasvavaan ryhmäämme pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä vaativasta myyntityöstä, mutta se voi olla muultakin toimialalta. Odotamme kuitenkin innostusta autokauppaan ja tavoitetta olla alan huippumyyjä. Haluat oppia uutta ja sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota laajentaa osaamistasi jatkuvasti.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja pystyt rakentamaan laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin Premium- segmentissä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Luot helposti uusia suhteita ja ymmärrät verkostojen tärkeyden ja niiden hyödyntämisen työssäsi.

Arvostat toisia ihmisiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien sekä asiakasryhmien kanssa. Luonteena olet energinen ja kykenet reagoimaan asioihin nopeasti. Olet yrittäjähenkinen ja vastuullinen työyhteisön jäsen, joka toimii järjestelmällisesti ja laadukkaasti kerralla kuntoon -periaatteella.

Ymmärrät jo myynnin ja ostojen lainalaisuudet sekä katteellisen kaupan merkityksen. Sinulla on kaupallinen tai vastaava tausta, jonka turvin analysoit työtäsi ja osaat hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Suomen lisäksi puhut englantia, arvostamme myös ruotsin kielentaitoa.
Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön tuen ja edut sekä näköalapaikan Suomen Premium-autokauppaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käymme haastatteluja koko ajan.

Hae paikkaa