• Yrityksen nimi
    Anonyymi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204

Asiakkaamme on menestyvä ja kasvava perheyhtiö, jonka toimitilat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Yhtiö harjoittaa maahantuontia ja myy tuotteitaan laajan jälleenmyyjäverkoston kautta edelleen kuluttajille. Yhtiön päämiehet ovat kansainvälisiä, tunnettuja valmistajia, joita yhdistää vastuullisuus ja korkea laatu. Yritysasiakkaille tapahtuvasta myynnistä vastaa yhtiön oma henkilöstö. Myynnin kohderyhmänä ovat kiinteistöihin, rakentamiseen ja suunnitteluun liittyvät tahot.  Vahvan kasvun myötä nyt etsitään b-to-b myyntiin uutta

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ ( KAM )

Tehtäväsi on hoitaa merkittävää asiakassalkkua ja saada siinä positiivista kehitystä aikaan. Myös uusien asiakkaiden hankinta kuuluu osana toimenkuvaasi. Työssäsi tapaat kiinteistösijoittajia, kunnallisia ja yksityisiä kiinteistöalan päättäjiä, rakennusliikkeiden ja rakennuttajien avainhenkilöitä sekä isojen suunnittelutoimistojen johtoa ja omistajia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ratkaisumyynnin kokemusta, kiinteistöalan tuntemusta sekä näyttöjä vaativien asiakassuhteiden onnistuneesta hoidosta. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutustausta. Pystyt tarvittaessa käymään asiakkaiden kanssa keskusteluja myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä ajattelua, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä monipäättäjäympäristössä.

Tarjoamme sopivalle henkilölle todella mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän yhdessä oman toimialansa arvostetuimmista yrityksistä. Yhtiö on tunnettu hyvästä työilmapiiristään ja se tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.11.2020 mennessä mutta toimi pian sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204.

Hae paikkaa