Business Controller

Anonyymi
Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel, puh. 044-060 6665 ja Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633

Haemme uuteen tehtävään Business Controlleria logistiikka-alalle. Yritys on perheyhtiö, jolla on jo kymmenien vuosien historia alalla. Yhtiön tulevaisuuden tavoitteisiin kuuluu liiketoiminnan kasvattamisen lisäksi uudenlaisten toimintamallien luominen toimialalle.

Yhtiöllä on vahva kasvustrategia, joka pitää sisällään sekä orgaanisen että yritysostoin tapahtuvan kasvun. Aidosti laadukas palvelu sekä asiakkaan odotusten ylittäminen ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkea tekemistämme.

Tehtävänäsi on vastata taloushallinnosta kokonaisuudessaan konserniympäristössä sekä kehittää taloushallintoa tukemaan liiketoimintaa, datapohjaisesti lukuihin perustuen, yhä vahvemmin. Kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu, joten sinulle jää enemmän aikaa strategiatason seurantaan ja liiketoiminnan tukemiseen erilaisin tulos- ja kannattavuusanalyysein ja kehitysehdotuksin. Tuet osaltasi yhtiön kasvustrategiaa. Tuotat selkeitä ja lisäarvoa tuottavia raportteja sekä johtoryhmälle että hallitukselle. Tulet toimimaan johtoryhmässä. Esihenkilönäsi toimii toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Ymmärrystä tiedolla johtamiseen taloushallinnon näkökulmasta. Ymmärrystä taloushallinnon päivittäisestä johtamisesta sekä sen kehittämisestä. Kokemusta liiketoiminnan tukemisesta raporttien, analyysien sekä kehitysehdotusten kautta. Lisäksi odotamme sinulta esihenkilökokemusta. Eduksi katsomme kokemuksen logistiikka-alalta ja yrityskaupoista.

Oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, vastuullisuus, hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä näkemyksellisyys ovat hakemamme henkilön tärkeimpiä ominaisuuksia. Edellytämme sinulta kaupallisen alan tutkintoa ja hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän yrityksen taloushallinnon ja liiketoiminnan ytimessä sekä mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön menestymiseen. Meillä on vahva brändi ja olemme hyvämaineinen toimija alallamme. Meillä on hyvä ja keskusteleva työilmapiiri. Pidämme nopeasta päätöksenteosta. Meillä voit tehdä työtä joustavasti hybridimallilla. Toimistomme sijaitsee Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel, puh. 044-060 6665 ja Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta 30.4.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa