Business Development Manager

Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Martti Mäyry, puh. 040 023 9245.

Blåkläder-konserni kuuluu Euroopan johtaviin raskaan sarjan työvaatetoimittajiin. Viime vuosien vahvaa kasvua on edelleen tavoitteena jatkaa ja tähän tarvitsemme motivoituneita tuloksentekijöitä. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa asemaamme yhtenä Suomen johtavimmista raskaan sarjan työvaatemerkeistä. Valikoimamme on erittäin laaja ja arvostettu alan ammattilaisten parissa. Olemme myös kehittäneet laajan malliston työkenkiä ja -hanskoja. Omalla tuotannolla ja suunnittelulla voimme taata toimivuuden ja laadun aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Blåkläder on eteenpäin pyrkivä, yrittäjähenkinen ja perheomisteinen yritys, jolla on toimintaa 18 maassa. Monimuotoisuus, yrityskulttuuri, kestävyys ja laatu on korkealla prioriteettilistallamme ja näkyy kaikessa tekemisessämme.

Etsimme palveluliiketoiminnan ja myynnin johtamisen ammattilaista kehittämään ja jalkauttamaan Blåkläderin premium-ammattitekstiilien pesulapalvelukonseptia Suomessa. 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGERina

keskeisiä tehtäviäsi ovat Blåkläderin pesulapalvelukonseptin liiketoiminta-alueen veto- ja tulosvastuu, palvelujen jalkautus jakelukanaviimme, palvelukonseptien kehitys, sekä vastuu myynnistä. Toimit yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa ja vastaat itsenäisesti uuden palveluliiketoiminta-alueen kasvattamisesta. Toimit osana johtoryhmää, josta saat osaavaa tukea työssäsi ja pääset tuomaan oman kokemuksesi yhtiön kehittämiseksi. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla.

Odotamme sinulta

 • palveluliiketoiminnan kokemusta ja strategista ajattelukykyä,
 • vahvaa B-2-B -myynnin osaamista ja johtamiskokemusta,
 • kokemusta työskentelystä premium-tuotteiden tai -palveluiden parissa,
 • esimieskokemusta, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä,
 • yrittäjähenkistä ja hands-on-asennetta ja lisäksi pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta ja analyyttisyyttä,
 • matkustusvalmiutta Suomessa, sekä
 • suomen kielen lisäksi työkielitasolla sujuvaa englannin kieltä. Ruotsin kieli luetaan eduksi.
 • Soveltuvaa koulutusta (vähintään AMK tai ylempi tutkinto).

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan johtavan pohjoismaisen konsernin edelleen kehittyvässä Suomen yhtiössä korkealaatuisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Tässä tehtävässä pääset aidosti kehittämään alansa parasta palveluliiketoimintaa. Työhyvinvointi on yhtiössämme tärkeätä ja siten työtyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Kompensaatiopaketti sisältää kuukausipalkan lisäksi mm. tavoitteiden toteutumisen mukaisen vuosibonuksen.

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävään 10.3.2024 mennessä lähettämällä hakemuksesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n  Senior Headhunterit Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Martti Mäyry, puh. 040 023 9245.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa