Business Development Manager

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Casimir Tallqvist, puh. 040 555 7790

VTR-Workwear Center on laadukkaisiin työvaatteisiin ja suojaimiin erikoistunut 10 myymälän ketju, joka tarjoaa kaupungin laajimman valikoiman Blåkläderin työvaatteita. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Vaasa, Kokkola ja Lappeenranta.

SOVITAAN MITÄ TEHDÄÄN JA TEHDÄÄN MITÄ SOVITAAN
VTR-Workwear Centerillä asiakkaiden työvaatetarpeet ovat sydämen asia. Autamme asiakasyrityksiämme löytämään sopivat tuotteet ja tilaustavat. Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Asiantuntevat myyjämme tuntevat tuotteiden monipuoliset ominaisuudet ja auttavat löytämään sopivan koon. Myymälästä tuotteet saa halutessa heti mukaan, ja tarjoamme myös räätälöidyn verkkokaupan työvaatteille ilman lisäkustannuksia – yrityksesi valitsemat työvaatteet, suojaimet ja kengät ovat helposti työntekijöiden nähtävillä ja tilattavissa!


LISÄPALVELUT: YRITYSLOGOT JA PESULARATKAISU
Lisäpalveluna painatamme yrityslogot työvaatteisiin (myymälöissä ja verkkokaupassa). Tarjoamme myös läpinäkyvän pesularatkaisun, jossa maksat vain käytetyistä palveluista.


Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Ota yhteyttä tai tule käymään lähimmässä myymälässämme, niin löydämme yrityksellesi erinomaisen työvaateratkaisun!

Etsimme liiketoiminnan johtoon 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGERia 

johtamaan VTR-Workwearin valtakunnallista myymäläketjua ja kehittämään b-to-b -myyntiä. Ohjaat ja kehität myynnin aktiviteetteja myymäläpäälliköiden kautta. Coachaat myynnin tekijöitä, asetat myynnille tavoitteita ja standardeja sekä kehität myynnin seurantaa. Kehität nykyistä liiketoimintaa ja kasvatat uutta strategian mukaisesti. Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakkuudet ovat tavoitteemme, mihin pyrimme jatkuvalla kehittymisellä sekä panostuksella osaavaan ja energiseen tiimiin. Tämän aikaan saannissa Business Development Manager on avainpeluri.

VTR Workwearin päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä mutta matkustat ja olet vahvasti kentällä myymäläpaikkakunnilla eri puolilla Suomea. Viereltäsi tiimistä löytyy vahvaa liiketoimintaosaamista, jonka kanssa työstää arjen haasteita ja suuntaviivoja. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut yhtiön johtoryhmään.  

Odotamme sinulta  

  • vahvaa b-2-b -myynnin osaamista ja johtamiskokemusta,  
  • KPI-mittarointikykyä ja tulostenlukukykyä,
  • P&L-tulkintakykyä,
  • esimieskokemusta, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä, 
  • yrittäjähenkistä ja hands-on-asennetta sekä lisäksi pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta ja analyyttisyyttä,  
  • matkustusvalmiutta Suomessa,  
  • suomen kielen lisäksi työkielitasolla sujuvaa englannin kieltä, ruotsin kieli luetaan eduksi,  
  • soveltuvaa koulutusta (vähintään AMK tai ylempi tutkinto), 
  • ymmärrys ja kokemus ketjujohtamisesta luetaan eduksi

VTR -Workwear Center – asiantuntevaa työvaatepalvelua jo yli 10 vuotta 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan johtavan pohjoismaisen konsernin edelleen kehittyvässä Suomen yhtiössä korkealaatuisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Työhyvinvointi on yhtiössämme tärkeätä ja siten työtyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Kompensaatiopaketti sisältää kuukausipalkan lisäksi mm. tavoitteiden toteutumisen mukaisen vuosibonuksen.  

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta 4.8.2024 mennessä. Ole kuitenkin nopea, koska käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n  Senior Headhunterit Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Casimir Tallqvist, puh. 040 555 7790. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Tuotantojohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa