Butikschef

Synsam
Mariehamn / Ahvenanmaa

Gillar du att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer? Har du en passion för att utveckla din butik, göra affärer och coacha din egen personal för att lyckas? Har du någonsin funderat på att verka i en bransch som kombinerar mode, stil, hälsa och kvalitet? Vill du bygga den ledande optiska detaljhandelskedjan i Norden tillsammans med resten av toppteamet?

Vi söker nu en driven ledare som Butikschef till vår optikerbutik som öppnar sommaren 2023 i köpcentrum Maxinge i Mariehamn. Synsam är redan marknadsledare på Åland och den andra butiken stärker Synsams position ytterligare, svarar mot växande efterfrågan och säkerställer optimal service för kunderna på Åland.

I rollen som Butikschef har du personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande.

Vi söker dig som

 • Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
  upp budgetmål.
 • Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
 • Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
 • Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
 • Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar.
 • Har datorvana och erfarenhet av officepaketet

Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Om du har en vinnande attityd och god ledarförmåga, samt är duktig på att kommunicera på svenska (finska kunskaper anses vara en fördel) så kunde detta vara ditt tillfälle.

Rollen erbjuder konkurrenskraftig lön, samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med Synsam får du en stark närvaro i utvecklingen av verksamheten med ett skickligt och entusiastiskt team samt möjligheterna med en rikstäckande kedja och stöd för ditt arbete.

För mer information, kontakta InHunts Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström (+358 40 539 4339)

Synsam Group är en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Koncernen finns i hela Norden och har cirka 3000 medarbetare. Totalt har koncernen cirka 500 butiker som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear och Profil Optik i Danmark. Sedan 2015 har Synsam Group genomfört en transformation av hela sitt erbjudande och har med en hög grad av digitalisering och andra innovativa koncept drivit en tillväxt och lönsamhetsutveckling som är bland de högsta i Europa.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa