• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Vantaa
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Jari Tourunen p. 0400 560 836
  Senior Headhunter Arto Lehtimäki p. 040 844 2528

VideoVisit® on kotimainen etähoitoon keskittynyt yritys, joka kasvaa ja kansainvälistyy kovalla vauhdilla, mutta kannattavasti. VideoVisitin ratkaisut mahdollistavat terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumattomasti suoraan kotisohvalle. Yhtiön visio on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä viettämään itsenäistä ja onnellista elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

VideoVisit toimii yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen tarjoamiensa palveluiden korkean laadun ja helpon saatavuuden.

VideoVisit hakee rautaista ja innostunutta ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Chief Technology Officer (CTO) -tehtävään.

CTO vastaa teknologiastrategian toteuttamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtävänä on johtaa teknologiatoimintaa tavalla, joka tukee yrityksen kansainvälistymis- ja kasvutavoitteita. Erityisenä painopisteenä CTO:n tehtävässä on kehittää teknologiapalveluja tukemaan kansainvälisesti B2C-liiketoiminnan kasvua.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä näyttöjä teknologiapalveluiden kehittämisestä ja toimittamisesta sekä kokemusta tiimien johtamisesta ja johtoryhmätyöskentelystä.

Jos olet tottunut kansainväliseen työympäristöön ja pystyt toimimaan luotettavasti kumppaniverkostossa erilaisten toimijoiden kanssa, tehtävä sopii sinulle kuin nakutettu. Sinulla on myös mahdollisesti kokemusta yhteistyöstä kansainvälisten teleoperaattorien ja it-palvelutoimittajien kanssa.

Sinulla on nälkää ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin sekä innostusta kehittää ja toteuttaa. Olet myös määrätietoinen eteenpäinviejä ja visioiden luoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia valmiuksia, tiimityöskentelyä ja nykyaikaista otetta ihmisten ja asioiden johtamiseen.

Sinulla on seuraavaa osaamista:

 • Pilvipalveluratkaisujen tuotteistamisesta kansainväliseen myyntiin
 • Consumer-puolen digitaalisten palvelualustojen kehittämisestä
 • Työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä (kumppanit, systeemi-integraattorit)
 • Seuraavista kehitystyökaluista ja teknologioista:
 • Git
 • Docker, Kuberenetes
 • AWS, Microsoft Azure
 • Webpack
 • WebRTC

Tehtävä tarjoaa mahdollisuudenpäästä kasvuvaiheessa olevaan erittäin kiinnostavaan yritykseen jättämään pitkäaikaista kädenjälkeä palvelujen kehittämiseen ja jalkauttamiseen kansainvälisillä markkinoilla.

VideoVisit on perheyritys, jossa panostetaan henkilöstöön. VideoVisitissä olet osana sitoutunutta tiimiä ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi edelleen.

Hakuaika päättyy 24.5.2020. Jätä hakemuksesi ja cv:si alla olevan linkin kautta viipymättä, sillä tehtävään haastatellaan jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Jari Tourunen p. 0400 560 836 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki p. 040 844 2528.

Closed