• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912
    Senior Headhunter Casimir Tallqvist p. 040 555 7790

2016 perustetun Yeplyn dynamoina toimivat maailmanluokan tuotekehitys ja palvelumuotoilu. Toiminnan ytimessä on vilpitön halu edistää terveellisempää, aktiivisempaa ja ekologisesti kestävämpää elämäntyyliä. Alusta asti liikeideana on tuoda pyörähuolto asiakkaan, niin yksityisten kuin yritysten, luo. Yeply toimii suomalaisen rehdisti ja avoimesti. Toiminta on kasvanut vauhdikkaasti ja toiminta on laajentunut Suomesta myös keski-Eurooppaan. 

Kiinnostaako sinua Yeply Oy:n Suomen innostuneen ja osaavan tiimin johtaminen? Haluatko olla mukana edistämässä terveellistä, aktiivista ja ekologisesti kestävää elämäntyyliä ja oletko johtanut tiimejä ja kasvattanut liiketoimintaa? Yhtiön perustajien laajentaessa ja kasvattaessa toimintaa kansainvälisesti haemme nyt Suomen toimintoja johtamaan: 

Country Manageria

Tehtävänäsi on vastata, kasvattaa ja kehittää yhtiön liiketoimintaa ja johtaa vakinaista henkilökuntaa sekä kausityöntekijöitä.  Otat myös vastuullesi yhtiön Suomen toimintojen hallinnon ja back office toimintojen rakentamisen. Tehtävässä pääsee kehittämään konseptia ja uusia toimintamalleja Suomen liiketoiminnan kasvattamisen ohella. Suomi toimii Yeplyn tuotekehityslaboratoriona lähes kaikelle uudelle tekemiselle. 

Odotamme sinulta aikaisempaa liiketoiminnan kehittämisen (myynti) johtokokemusta tai -konsultointi kokemusta. Olet luonteeltasi myynnillinen, tavoitteellinen ja periksiantamaton, etkä pelkää haasteita. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat johtaa organisaatiota sekä omaa tekemistäsi. Olet idearikas ja hyvä hakemaan tietoa sekä innokas oppimaan uutta. Sinulla on kyky saada ihmiset innostumaan ja tiimi loistamaan. Omaat vahvat neuvottelu-, vaikuttamis- ja viestintätaidot ja analyyttisen lähestymistavan asioihin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen johtotehtävän dynaamisessa start-up yrityksessä, jossa leimaavia piirteitä ovat henkilöstön tärkeys, läpinäkyvyys, matala hierarkia, rehellisyys. Virheitä pitääkin tehdä, mutta niitä ei pidä toistaa. Tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan positiivisesti kestävään kehitykseen ja tekemään planeetastamme paremman paikan elää. Kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan sekä kuukausittaiset bonukset Suomen liiketoiminnan liikevaihdon ja tuloksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään ja tallenna hakemuksesi sekä CV:si alla olevan ”hae paikkaa” napin alta mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien kandidaattien haastattelut saman tien. Hakuaika päättyy viimeistään ti 7.12., mutta tehtävä voidaan täyttää sopivan kandidaatin löytyessä jo aiemmin.

Lisätietoja Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912 ja Senior Headhunter Casimir Tallqvist p. 040 555 7790

Hae paikkaa