Customer Success Director – Biila Solutions Oy

Vantaa / Päijät-Häme / Pirkanmaa / Uusimaa / Varsinais-Suomi

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Martti Mäyry, puh. 0400 239 245 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. 044 975 5602.

Tarjolla johtava rooli kasvavassa ja kansainvälistyvässä autoalan teknologiayrityksessä!

Biila on valtakunnallisesti toimiva ja kansainvälistyvä autojensiirtopalvelu. Palvelualusta kokoaa yhteen siirron tarvitsijat ja kuljettajat, jotka suorittavat autojen siirrot ajamalla. Biilan autojensiirtopalvelua käyttävät pääasiallisesti autoliikkeet, autovuokraamot ja huoltoliikkeet. Biilan vuoden 2021 liikevaihto oli n. 3,2 miljoonaa euroa ja kuluvan vuoden liikevaihto ylittää 6 miljoonaa. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 27 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Biilan autojensiirtopalvelussa rekisteröityneitä kuljettajia on noin 10 000 ja palvelua käyttää yli 2000 autoalan ammattilaista. Biilan alustan kautta siirretään yli 65 000 ajoneuvoa vuonna 2022.

Toiminta on vahvassa kasvussa ja etsimme dynaamiseen Biilan joukkueeseen sinua,

CUSTOMER SUCCESS DIRECTOR

vastaamaan uuden Customer Success yksikön rakentamisesta ja johtamisesta. Toiminnallasi varmistat Biilan strategisten tavoitteiden mukaisen kasvun ja korkean asiakastyytyväisyyden Suomessa. Tapaat ja vaikutat valtakunnallisesti avainasiakasyritysten ylimmän johdon ja myyntijohdon tasoilla. Avaat uusia vaihtoautokaupan asiakkuuksia ja kehität pitkäaikaisia asiakassuhteita johtamasi avainasiakasmyynnin kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä Biilan alustan järjestelmäkehityksen kanssa asiakastarpeiden ratkaisemiseksi. Raportoit Biilan toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä.   

Mitä toivomme sinulta:

 • Nälkää, kykyä ja halua rakentaa Biilan kasvua ja palvelulla tukea autokaupan myynnin kehittymistä sekä kasvaa ja kehittyä omassa roolissasi. Autoalan kokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä voi olla hyötyä.
 • Kokemusta, miten teknologisilla ratkaisuilla ja ohjelmistoilla ratkaistaan liiketoiminnan tarpeita.
 • Myynnillistä otetta ja kokemusta tuloksellisesta, konsultoivasta ratkaisumyynnistä B2B -asiakkaille. Olet ehkä toiminut teknologiayhtiössä asiakkuustyön johtamisessa.
 • Kykyä ymmärtää ja hallita kokonaisuuksia sekä ratkaista asiakastarpeita.
 • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja valmiudet toimia vastuualueesi esimiesroolissa.
 • Olet mukautumiskykyinen ja pystyt vakuuttavasti vaikuttamaan ja kommunikoimaan asiakasyrityksen eri tasoilla.
 • Liiketoimintaymmärrystä ja valmiudet toimia johtoryhmässä.

Biila tarjoaa sinulle:

 • Avainroolin kansainvälistyvässä kasvuyhtiössä ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhtiön mukana.
 • Pääset toimimaan ainutlaatuisen palvelutuotteen kanssa alan johtavassa edelläkävijäyrityksessä.
 • Toimintakulttuurin, jossa näkyy arvomme: Rohkeus, Avoimuus, Yhteistyö ja Hyvä Fiilis. Työ on tärkeä, mutta ihminen tärkeämpi. Arvostamme vapaa-aikaa. Laadukas ja hyvin johdettu työ mahdollistaa laadukkaan elämän.
 • Hyvät työkalut ja toimipisteen Vantaan Aviapoliksessa hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Juna-asema toimipisteen vieressä.
 • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn, mutta huomioiden asiakaskentällä kiertämisen ja asiakaskohtaamisten tärkeyden.
 • Henkilökohtaista työ- ja johtamisvalmennusta yhteistyökumppanin tarjoamana
 • Kilpailukykyinen palkka laajoine etuineen (mm. tulosbonus, autoetu, lounasetu, työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä muita työhyvinvointia lisääviä etuja)

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään perjantaina 23.12.2022, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen HAE PAIKKAA -linkin kautta. Kannattaa toimia pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Martti Mäyry, puh. 0400 239 245 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. 044 975 5602.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa