• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Tuuli Paasilehto, Inhunt Group Oy, puh 040 631 8777 tai Senior Headhunter Pia Siukosaari puh 040 510 4505. Tutustu myös https://www.grano.fi ja somessa @granosuomi

GRANO on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.  Palvelumme kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. GRANO palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla 1000 ammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Strateginen uudistuksemme on käynnissä ja kehitämme myynnin ja markkinoinnin toimintamallejamme. Panostamme asiakaskeskeisyyteen ja moniammatilliseen toimintatapaan.
Tavoitteenamme on ihmiskeskeinen, yhdessä ohjautuva ja tulosorientoitunut myynnin ja markkinoinnin joukkue. Tekemistä riittää, mutta päämäärämme on kirkas. Haluatko tulla mukaan?

Nyt haemme

MYYNTIJOHTAJAA

varmistamaan merkittävää digitaalisen myyntikanavan kehitysloikkaa, sekä rakentamaan ja johtamaan digimyyntitiimiä.

Onko sinulla digitaalisen myynnin osaaminen ja työkalut hanskassa, onko ostopolku tuttu? Ymmärrätkö markkinoita ja asiakkaita datan kautta? Onko jatkuva kehittäminen intohimosi? Saatko innostuksesi tarttumaan tiimikavereihin?


Tehtävässä vastaat digitaalisen uusasiakashankinnan ja digimyynnin johtamisesta.
Tehtävänäsi on digitaalisen myynnin keskitetyn toimintamallin suunnittelu ja käyttöönotto, myynnin ja asiakaskannattavuuden parantaminen, ostopolun ja verkkokaupan kehittäminen sekä digitaalisen osaamisemme kasvattaminen.

Tehtävässä menestyt mikäli sinulla on osaamista ja kokemusta digitaalisen myynnin tekemisestä, ketteristä menetelmistä ja eri toimenpiteiden vaikuttavuuden analysoinnista. Esimieskokemus on toivottavaa, mutta sitäkin tärkeämpää on aito ymmärrys ja halu hyvään esimiestyöhön.

Sovit joukkoomme parhaiten, jos sinulla on tutkimusmatkailijan hands on -asenne ja olet esimiestyöstä kiinnostunut tiimipelaaja.

Kanssamme pääset rakentamaan digimyynnin toimintamallin osaksi koko asiakkuusorganisaatiota ja tekemään verkkokaupalle täydellisen make overin. Itseohjautuvuuteen perustuva johtamismallimme antaa tilaa loistaa yhdessä tiimin kanssa ja vapautta vaikuttaa oman työn tavoitteisiin ja tekemiseen.

Hae tehtävää 24.6.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden kanssa. Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Senior Headhunter Tuuli Paasilehdolta, Inhunt Group Oy, puh 040 631 8777 tai Senior Headhunter Pia Siukosaarelta, puh 040 510 4505. Tutustu myös https://www.grano.fi ja somessa @granosuomi 

Tule mukaan kehittämään Suomen mutkattomin ja monipuolisin sisältöpalvelujen kokonaisuus. 

Closed