• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jari Tourunen puhelin 0400-560 836 jari.tourunen@inhunt.fi

Suomen Kuvalehti on laadukas suomalainen aikakauslehti, jolla on sitoutunut ja kasvava lukijakunta. Suomen Kuvalehti ilmestyy painettuna ja digitaalisena näköislehtenä sekä päivittäin verkossa. Suomen Kuvalehti käsittelee ajankohtaisia kotimaan ja ulkomaan tapahtumia, yhteiskunnallisia asioita, talouden ja politiikan aiheita, kulttuuri-ilmiöitä sekä tiedettä. Lehden päätoimittaja on Matti Kalliokoski. Suomen Kuvalehteä julkaisee Otavamedia Oy.

Etsimme digitaalisen visualisoinnin mestaria

Suomen Kuvalehden digitaaliset jutut ovat elämyksiä, joiden parissa lukija viihtyy – tutkitusti. Siksi etsimme innostunutta ja oma-aloitteista digivisualistia. Jos sinulla on osaamisen lisäksi palava halu kehittää ja keksiä uusia digitaalisia kerrontapoja, Suomen Kuvalehdessä on tarjolla unelmapesti.

Olet kaipaamamme henkilö, jos hallitset sujuvasti digitaaliset kerrontatavat. Olet sataprosenttisesti sisäistänyt, kuinka tärkeä kiinnostava ja laadukas ulkoasu on journalistisessa kokonaisuudessa. Tunnet myös sosiaalisen median toimintatavat, sillä vastuullesi kuuluu Suomen Kuvalehdessä muun muassa Instagram-tilin visualisointi yhdessä muun tiimin kanssa.

Sen lisäksi, että osaat valita Suomen Kuvalehdelle sopivat digikerronan keinot, tunnet hyvin myös kansainvälisten medioiden tavat käyttää digitaalista visuaalisuutta.

Sinun tulee osata hyvin tärkeimmät ohjelmistot, kuten Adobe Illustrator, Adobe After Effects, Adobe Photoshop ja Adobe Premiere. Lisäksi koodaustaidon perusteiden tunteminen on eduksi.

Ehkä kaikkein tärkeintä on se, että sinulla on pettämätön tyylitaju, josta on hyötyä Suomen Kuvalehden brändin yhtenäisen visuaalisen ilmeen ylläpidossa kaikilla julkaisualustoilla. Et koskaan tingi laadukkaasta visuaalisuudesta etkä hyvän journalismin periaatteista.

Suomen Kuvalehti tarjoaa ainutlaatuisen ja joustavan työskentely-ympäristön sekä innostavan kollegajoukon.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 13.5.2021 mennessä tai kysy lisää InHuntin Senior Headhunter Jari Touruselta (puhelin 0400-560 836 tai  jari.tourunen@inhunt.fi).

Tutustu lehteen: suomenkuvalehti.fi

Hae paikkaa