Director, Automation Sales

Lahti / Päijät-Häme

Senior Headhunter Timo Viljakainen
p. 040 503 5554
Senior Headhunter Peter Koistinen
p. 050 0668633

Makron on teollisuuden kokonais­toimittaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotanto­linjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatio- ja robotti­ratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Valmistamme koneita ja laitteita teknologia­yritysten sopimus­valmistajana. Makronin pääkonttori on Lahdessa, automaatio­keskus­valmistus Suomessa ja konepaja­valmistus Virossa. Liikevaihtomme on 17 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 100 ammattilaista.

Teollisen myynnin osaaja, tässä on uusi mahdollisuus urallesi teollisuus­automaation tehtäväkentässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän myyntijohtajana teollisuus­projekteissa. Pääset tuomaan osaamistasi asiakkaidemme modernisointi-, sisälogistiikka- ja tuotannon tehostamis­projekteihin, kehittämään yrityksen toimintaa ja samalla kehittymään itse.

MITÄ TYÖ SISÄLTÄÄ?

Pääasiallinen tehtäväsi myyntijohtajana on johtaa Makron Automationin myyntiä sekä sähkö- ja automaatiotiimiä. Vastaat myös myynnin budjetoinnista, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Toimit laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja raportoit liiketoimintajohtajalle. Tuet myyntiä antamalla teknisen osaamisesi projektien määrittely­vaihee­seen ja tarjous­laskentaan. Pidät yhteyttä asiakkaisiin ja matkustat tarvittaessa asiak­kaille tai asennus­kohteisiin.

KUKA OLET?

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus teollisten investointituotteiden myynnistä sekä projektiliiketoiminnasta. Koulutus­taustasi on mielellään tekninen korkeakoulu­tutkinto. Seuraat aikaasi ja teknologioiden kehittymistä. Sinulla on aktiivinen ote prosessien kehittämiseen ja halu oppia uut­ta. Sinulla on hyvät ihmissuhde- ja kommunikointitaidot sekä suomen- että englannin kielellä.

MITÄ SAAT MAKRONILLA?

Pääset vastuulli­seen rooliin kasva­vassa yritykses­sä, mielen­kiintoisissa kokonais­toimitus­projekteissa, joissa teet yhteis­työtä niin teollisuus­automaa­tion kuin mekaniikka­suunnit­telun ja kone­paja­valmistuk­sen ammatti­laisten kanssa. Moni­puolisessa esimies­tehtävässä saat johdettavaksesi 20 ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Meiltä löytyy myös etenemis­mahdollisuuk­sia kasvavan yrityksen sisällä.

MITEN HAET?

Mikäli tehtävä herättää kiinnostuksesi, jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2024 alla olevasta ”HAE PAIKKAA” – painikkeesta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnistynyt.
Lisätietoja antavat Timo Viljakainen 040 503 5554 ja Peter Koistinen 0500 668 633.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa