• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Kerava
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Jarkko Huotari p. 040 3558677

Bufab on kiinnitystarvikkeiden ja pienosien globaali logistiikkakumppani
Bufab tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman teollisuuden tarvitsemia tuotteita kustannustehokkaan logistisen kokonaisratkaisun avulla koko Euroopan alueella. Erikoisosaamista yhtiöllä on laajan kiinnitystarvikevalikoiman lisäksi myös valmistavan teollisuuden käyttämistä sähkömekaniikan tuotteisista.

Bufabin tuotteista 80 % hankitaan Euroopasta ja Kaukoidästä valikoiduilta toimittajilta, loput valmistetaan Bufabin omilla tehtailla Ruotsissa, Värnamossa ja Åshammarissa.

HAEMME BUFAB FINLAND Oy:lle FINANCE MANAGERIA

Yhtiön Finance Managerina olet avainasemassa talouden prosessien kehittämisessä.

Vastaat sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen toteuttamisesta tilinpäätöksineen, talouden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä sekä raportoinnista. Vastaat Bufab Finland Oy:n taloushallinnon sujuvuudesta ja kehität sitä noudattaen yrityksen toimintastrategiaa. Toimit yhteistyössä yrityksen muiden osastojen esimiesten kanssa. Osallistut Johtoryhmän jäsenenä Bufab Finland Oy:n toiminnan kehittämiseen.

Mitä etsimme?
Etsimämme henkilö on kiinnostunut taloustoimintojemme kehittämisestä sekä haluaa luoda toimivampia talouden prosesseja ja työskentelytapoja. Olet ratkaisuhakuinen, huolellinen, järjestelmällinen, joustava ja tarkka työssäsi. Olet tottunut hoitamaan vastuullasi olevat asiat napakalla työotteellasi sujuvasti. Myös rutiininomaiset työvaiheet sujuvat sinulta hyvin ja tehokkaasti. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Sinulla on tehtävään riittävä taloushallinnon koulutus ja useamman vuoden työkokemus kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta. Toivomme vahvaa talousprosessien ymmärrystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa (kirjallista ja suullista) kommunikointikykyä englannin ja suomen kielellä.

Vastaat:

 • Taloushallinnon prossien toiminnasta sekä niiden kehittämisestä.
 • Talousraportoinnista ja palkkahallinnosta sekä tilinpäätöksen laadinnasta.
 • Johtamasi osaston osaamisen kehittämisestä.
 • Henkilöstöhallinnon tehtävistä yhdessä toimitusjohtajan kanssa, sekä toimit linkkinä muihin yhtiön osastoihin talousasioissa.

Valtuudet:

Esimiesvastuun mukaiset valtuudet. Konsernin ohjeistuksen mukaiset valtuudet maksuliikenteen hoitoon.

Raportointi:

Talouspäällikkö raportoi toimitusjohtajalle sekä matriisissa konsernin talousjohdolle.

Sinulla on:

 • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia.
 • Hyvät neuvottelutaidot, organisointikyky ja paineensietokyky.
 • Positiivinen asenne.

Tehtävän hoidon kannalta näemme eduksi aikaisemman esimieskokemuksen sekä kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä.

Hae paikkaa