• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanarian saarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on noin 60 000.  Asiakkaiden lomaelämysten parissa työskentelee yli 1000 Holiday Clubin ammattilaista myynnin, asiakaspalvelun, kiinteistöjen, asiakaskokemuksen sekä liiketoiminnan kehittämisen ja tuen tehtävissä.  Yhtiön liikevaihto on noin 160 M€, ja sen omistaa Intialainen listattu Mahindra Holidays & Resorts India Limited.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme nyt talousyksikköön Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen  

FINANCIAL CONTROLLER 

Vastaat uudessa talouden organisaatiossa, Group Financial Controllerin alaisuudessa ja oikeana kätenä konsernin ulkoisesta laskennasta, konsolidoinnista (FPM), kuukausi- ja kvartaaliraportoinnista (FAS ja IFRS), sekä tilinpäätöksestä. Sinulla on tärkeä rooli ulkoisen laskennan arjen rutiinien sujuvuudessa ja tulet osallistumaan ja vastaamaan erilaisista kehityshankkeista aidosti kansainvälisessä yrityksessä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vähintään 3 vuoden ajalta kokemusta ulkoisesta laskennasta, kirjanpidon prosesseista, sekä muutaman vuoden kokemus konsernilaskennasta ja –raportoinnin prosesseista. Suomen kirjanpitolainsäädäntö on sinulle tuttu ja IFRS-osaaminen on iso etu. Erilaisten it-järjestelmien ja ohjelmistojen käyttö, erityisesti Excelin sujuva käyttötaito on välttämätön ja sinulla on todennäköisesti myös kokemusta taloushallinnon prosessien kehittämisestä. 

Persoonana olet dynaaminen ja haasteista nauttiva tiimipelaaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen. Olet kiinnostunut tarttumaan laaja-alaiseen tehtävään, jossa voit hyödyntää itsenäistä ja ratkaisukeskeistä toimintapaasi. Olet järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta loistat myös kehittämishankkeissa. Olet proaktiivinen ja tartut tehtäviin joustavasti. Sinua motivoi myös toimintatapojen ja oman työkuvasi kehittäminen.

Tulet hyvin toimeen sekä kirjallisesti että suullisesti suomen ja englannin kielellä sekä sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, Tradenomi). 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen uuden työtehtävän, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan vahvassa kasvussa olevasta yrityksestä. Olemme dynaaminen työympäristö ja meillä pääset aidosti kehittämään ja haastamaan itseäsi.  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 27.9.2020 mennessä. Toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339. 

Hae paikkaa