Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Harri Roivainen (0500 918 939) ja Tuuli Paasilehto (040 631 8777)

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (Etla) tekee soveltavaa taloustieteellistä tutkimusta elinkeinoelämän ja kansantalouden keskeisistä kysymyksistä sekä seuraa talouden kehitystä. Etla myös arvioi ja kommentoi talouspolitiikkaa. Etlan tavoitteena on tuottaa tietoa siitä, miten talouspolitiikalla voidaan edistää yritysten välistä kilpailua ja toimintaedellytyksiä Suomessa sekä parantaa suomalaisen tuotannon kilpailukykyä maailmanmarkkinoilla. Elinkeinoelämän valtuuskunta (EVA) edistää markkinataloutta ja jonka tavoitteena on suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestys. EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille. 

Nykyinen johtaja jää eläkkeelle, siksi etsimme nyt Etlalle ja EVAlle uutta 

HALLINTO- JA TALOUSJOHTAJAA

Tule mukaan mahdollistamaan omalla työpanoksellasi suomalaisen yhteiskunnan menestystä todelliselle näköalapaikalle! 

Hallinto- ja talousjohtajan tehtävässä vastuullasi on Etlan ja EVAn yhdistys- ja yrityshallinnon tehtävät, henkilöstöhallinto sekä taloushallinnon johtaminen. Tehtäviisi kuuluu mm. 

 • Taloushallinnon kokonaisuus: budjetointi, sijoitukset, projektisalkun hallinta, kustannusten yleisseuranta, tilinpäätös 
 • Projektisopimuksien seuranta ja hallinta sekä projektien budjetointiin osallistuminen 
 • Toimiston esimiehenä työskenteleminen 
 • Tavara- ja palveluhankintojen hallinta ja valvonta  
 • Viranomaiskontaktit 
 • Järjestelmähallinnon johtaminen 

Tarjoamme sinulle  

ETLA ja EVA ovat hyvämaineisia ja arvostettuja toimijoita sekä matalan hierarkian organisaatioita. Tässä tehtävässä sinulla on runsaasti vastuuta ja vapautta – osaamiseesi ja asiantuntemukseesi luotetaan. Meillä pääset tekemään töitä yhdessä talouden huippuosaajien kanssa, eli monta kiintoisaa keskustelua odotettavissa! Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Iloisena kerromme, että henkilöstömme tulee toimistolle mielellään, mutta myös etätyö on mahdollista. Saat tehtävässä siirtymäaikana perehdytyksen ja vahvan tuen eläkkeelle jäävältä edeltäjältäsi. 

Odotamme sinulta  

Sinulla on kokemusta organisaation talouden ja hallinnon johtamisesta sisältäen henkilöstöhallinnon. Yhdistyshallinnon osaaminen on tehtävässä hyödyksi. Tunnet ulkoistettujen palvelujen sopimuksia ja työsuhdejuridiikkaa. 

Olet mahdollisesti työskennellyt tutkimuslaitoksen, tiedeyhteisön tai konsulttipalveluja tarjoavan yrityksen kanssa. Olet kiinnostunut työskentelyä tukevista järjestelmistä ja teknologioista ja niiden mahdollisuuksista toiminnan tehokkuuden kehittämisessä. 

Tiimiimme sopii hyvin henkilö, jolla on pelisilmää ja luontaista kiinnostusta työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja halua mahdollistaa asiantuntijoillemme erinomaiset työskentelyolosuhteet. Johtamistapasi on ennakoiva ja osaat johtaa omaa tekimistäsi ja ajankäyttöäsi erinomaisesti. Kansantalouden, elinkeinoelämän ja tutkimusmaailman ilmiöt kiinnostavat sinua. 

Tästä se alkaa!  

Jos tehtävä tuntuu omaltasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si 24.06.2024 klo 12.00 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, toimi siis nopeasti. Kysy matalalla kynnyksellä lisätietoja Senior Headhunter Harri Roivaiselta (0500 918 939) ja Senior Headhunter Tuuli Paasilehdolta (040 631 8777).  

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa