• Yrityksen nimi
    HKL
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

Tule varikkohankkeet –palvelun johtajaksi HKL:lle!

Haemme johtajaa vastaamaan varikkohankkeet-palvelusta suuret kaupunkiraidehankkeet –yksikössä. Johtajanamme vastaat varikkohankekokonaisuuden toteuttamisesta sekä yksittäisten projektien toteutuksesta, resursoinnista ja talouden seurannasta. Tavoitteenasi on varmistaa varikkototeutuksien onnistuminen, joissa lopputuloksina ovat projektin aikataulussa pysyneet ja kustannustehokkaasti toteutetut, laadukkaat varikot. Onnistumisesi mittarina on edellisten lisäksi varikkoja hallinnoivien kiinteistöyhtiöiden taloudellinen toiminta. Johdat kehittämismyönteistä asiantuntijaorganisaatiota ja toimit 3-5 hengen tiimin esihenkilönä. Oma raportointivastuusi on ensisijaisesti suuret kaupunkiraidehankkeet –yksikön johtajalle.

Tehtävässäsi lähdet aluksi liikkeelle Helsingin raitiovaunuvarikkojen kokonaiskehittämissuunnitelman päivityksestä. Ensimmäisiä organisoimiasi hankkeita ovat yhteensä yli 300 miljoonaa euroa käsittävät Ruskeasuon, Koskelan ja Laajasalon raitiovaunuvarikkojen hankkeet. Luotamme osaamiseesi myös tulevaisuuden tarpeiden luotaamisessa, sillä tehtävässäsi hahmottelet varikkotoiminnan operatiivisen toiminnan kehityspotentiaalia mm. digitalisaation ja automaation keinoin.

Mitä haemme?

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa vanhaa insinöörin tutkintoa. Sinulla on vähintään 10 vuotta kokemusta projektitoiminnan johtamisesta ja rakennuttamista, olet vastannut projekteissa sopimuksista ja sinulla on vahvaa talousosaamista. Sinulla on myös hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Olet johtajana ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva, joka tunnetaan kannustavana ja ihmisistä välittävänä. Vuorovaikutustaidot ovat vahvuusaluettasi ja onnistut yksikkösi asiantuntijaorganisaation johtamisessa. Olet järjestelmällinen ja avoin toiminnassasi sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Eduksesi katsomme rakennuttajan pätevyyden (RAP) sekä projektinhallinnassa sertifioitumisen (esim. IPMA).

Miksi HKL?

Meillä saat todellisen mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja luotsata yhteiskunnallisesti merkittäviä hankkeita. Sinulla on keskeinen rooli HKL:n tulevaisuuden toimintakyvyn varmistamisessa johtamalla suurien varikkohankkeidemme toteutusta. Varikoilla on kriittinen tehtävä HKL:n toiminnassa, sillä ne toimivat sekä henkilöstömme työskentelytiloina, että raitiovaunu- ja metrojuniemme säilys- ja huoltotiloina. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja työsi tukena ovat HKL:n kokeneet asiantuntijat. HKL tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Meillä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Hyppää kyytiin – meillä saat jättää jälkesi kaupunkiin!  

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Lisätietoja saat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Jyrki Hämäläiseltä p. 0400-467 792 ja HKL:ssä Yksikön johtaja Artturi Lähdetieltä p. 040-673 1602.

Hakuaika päättyy 7.12.2020 klo 16.00, johon mennessä hakemus tulee olla toimitettuna Helsinkirekryyn, työavain HKL-01-32-20

Closed