• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Servica Oy tuottaa omistajilleen ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli inhouse–yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Pääomistajamme ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella.

Tarjoamme nyt mielenkiintoisia haasteita dynaamisen vauhdikkaassa yrityksessä ja haemme

HANKINTA- JA LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ  

täysin uuteen positioon vastaamaan yhtiön hankinnoista ja osallistumaan kasvavan materiaalilogistiikkaliiketoiminnan kehittämiseen. Servican logistiikkapalveluissa pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä mukavien työkavereiden ja tiimin tuella.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat yhtiötasoisten hankintojen organisointi sekä verkostoituminen eri hankintaorganisaatioiden kanssa.

Vastaat toimittajayhteistyön tiivistämisestä kehittämällä yhteistyötä ja raportointia asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit aktiivisesti sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja toimittajien välisessä rajapinnassa. Raportoit logistiikkapalveluiden palvelujohtajalle ja toimit tarvittaessa hänen sijaisenaan tuotannon osalta.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta hankintatoimen ja materiaalilogistiikan strategisen tason kehitystyöstä etenkin julkisten hankintojen osa-alueelta sekä kykyä ja halua tarttua tarvittaessa operatiivisen tason toimintaan. Julkishallinnon, kuntien ja sairaanhoitopiirien toimintatavat ovat sinulle tuttuja (ml. laki julkisista hankinnoista), eduksi luetaan myös kokemus yksityisen sektorin hankinta- ja materiaalitoiminnoista. Sinulla on näyttöjä sekä kehityshankkeiden että projektien menestyksekkäästä läpiviennistä ja laajat verkostosi edesauttavat sinua tehtävässä onnistumisessa. Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus ja hyvät tietotekniset valmiudet etenkin SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osalta.

Henkilönä olet asiakkaitasi arvostava ja hyvällä palveluasenteella varustettu tuloksen tekijä, jonka toiminta perustuu liiketoiminnalliseen ajatteluun. Koet esiintymistilanteet luontevina ja hyvät yhteistyötaitosi auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Sinulle on luontaista sitoutua Servica Oy:n visioon olla omistaja-asiakkaalleen hyvän arjen paras kumppani.

Tehtävän sijoituspaikkana on Kuopio, työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 25.10.2020. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Closed