• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanarian saarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on noin 60 000.  Asiakkaiden lomaelämysten parissa työskentelee yli 1000 Holiday Clubin ammattilaista myynnin, asiakaspalvelun, kiinteistöjen, asiakaskokemuksen sekä liiketoiminnan kehittämisen ja tuen tehtävissä.  Yhtiön liikevaihto on noin 160 M€, ja sen omistaa Intialainen listattu Mahindra Holidays & Resorts India Limited.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme uuteen tehtävään pääkonttorillemme Helsinkiin

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ, KIINTEISTÖLIIKETOIMINTA

Vastaat tehtävässä kiinteistöliiketoiminnan strategisista materiaali- ja palveluhankinnoista sekä otat vastuun niitä koskevista prosesseista, mittareista, neuvotteluista ja sopimuksista.

Vastuullesi kuuluu myös Holiday Club:in taseessa ja käytössä olevien kiinteistöjen kehittämistä ketjun tavoitteiden mukaisesti ja arvonnousun saamiseksi. Identifioit säästö- ja keskittämismahdollisuudet sekä tunnistat toimitusvarmuuden ja laadun merkityksen asiakaskokemuksen näkökulmasta.

Tuet tehtävässä kiinteistöpäälliköitä hankinta-asioissa sekä osallistut ja järjestät yhteistyöpalavereita eri hankkeiden osalta. Keskeisiä yhteistyökumppaneitasi ovat kiinteistöpäälliköiden, isännöitsijöiden ja huoltopäälliköiden lisäksi operatiivinen liiketoiminta sekä talousosasto. Yhteydenpito materiaali- ja palvelutoimittajiin sekä muihin sidosryhmiin kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi. Raportoit tehtävässä Kiinteistöjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun Sinulla on kokemusta hankinnoista kiinteistöliiketoiminnan parista, kaupallista näkemystä liiketoiminnan tarpeista sekä hyvää ymmärrystä kiinteistöjen elinkaaresta.

Toimintatavoiltasi olet analyyttinen ja osaat käyttää ja kehittää moderneja työkaluja. Hyvät projektinhallintataidot ovat välttämätön edellytys tehtävän hoitamiselle. Odotamme Sinulta erinomaisia neuvottelutaitoja, ratkaisuhakuista työskentelyotetta, innovatiivisuutta sekä tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten odotamme sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa.


Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen uuden työtehtävän, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan vahvassa kasvussa olevasta yrityksestä. Olemme dynaaminen työympäristö ja meillä pääset aidosti kehittämään ja haastamaan itseäsi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 25.09.2020 mennessä. Toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio puh 050-3223 283 sekä Senior Headhunter Jan-Erik Lagerström 040-539 4339.

Hae paikkaa