Head Chef -Food Court

Vantaa / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström (040 539 4339) ja Heini Savio (050 322 3283)

Select Service Partner Finland Oy (SSP Finland) tuottaa kahvila-, ravintola-, kioski-, kokous- ja lounge -palveluita matkustusympäristössä. Yritys toimii Helsinki-Vantaan, Rovaniemen, Oulun ja Turun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa, tuottaen asiakkaille mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä. Yrityksen palveluksessa on 260 työntekijää. Yhtiö on osa kansainvälistä SSP-konsernia.

Avaamme keväällä 2023 uuden Food Court -ravintolakokonaisuuden näköalapaikalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Tule mukaan tiimiimme luomaan upeita makuelämyksiä matkustaville asiakkaille!

Meille SSP:ssä henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyys, sekä laadukas ja hyvä ruoka ovat toiminnan keskiössä. Näiden eteenpäin viemiseksi ja kehittämiseksi haemme keittiötoiminnoista vastaavaa.

Head Chef -Food Court

Vastaat tässä roolissa uuden Food Court -toimintamme keittiöiden kokonaisuudesta. Johdat tiimiä esimerkillisesti yhdessä vuoromestareiden kanssa ja toimit heidän sekä muiden tiimiläisten suorana esihenkilönä. Vastaat keittiöiden operatiivisesta toiminnasta sekä niiden kehittämisestä ja varmistat tehokkaan toiminnan oikealla miehityksellä. Pidät huolta henkilökunnasta ja luot turvallisen ympäristön työhön vahvistaen tiimihengen merkitystä. Tarvittaessa osallistut operatiiviseen työhön ja olet siellä missä tiimisi tarvitsee sinua eniten.

Tärkeimmät vastuualueesi:

 • Vastuullesi kuuluu keittiötoimintojen operatiivinen vastuu ja kehittäminen
 • Varmistat ruokatuotteiden korkeatasoisen laadun
 • Reseptiikan ylläpito
 • Ruokahävikin pienentäminen
 • Laadunvalvonta (omavalvonta, tuotetuntemus)
 • Inventaariot, raaka-aineiden tilaukset
 • Työvuorosuunnittelu

Odotamme Sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavasta roolista. Seuraat alan trendejä ja olet tietoinen alan muutoksista. Ymmärrys tehokkaasta toiminnasta ja laadunvalvonnan prosesseista on hyötyä. Olet motivoiva esihenkilö, jolla taito luoda hiottu tiimihenki yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Head Chef roolissa vastaat Food Courtin tuloksen kehittämisestä yhtiön tavoitteiden mukaisesti yhdessä Multi Unit Managerin kanssa.

Työssä menestymiseen sinun on oltava järjestelmällinen ja toimit työssäsi asiakaslähtöisesti sekä varmistat operatiivisessa toiminnassa tehokkaan työskentelyn ja korkean laadun. Kokemus uusien yksiköiden avaamisesta on plussaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista ainutlaatuisessa ympäristössä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.  Vaihtelevan työympäristön, jossa myös sinulla suuria vaikutusmahdollisuuksia.  Hyvät henkilöstöedut, joka tukevat hyvinvointia ja vapaa-ajan viettoa. Olemme kansainvälinen, hyvä maineinen sekä vastuullinen työnantaja, joka kouluttaa monipuolisesti henkilöstään ja tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkausmallin.

Sinun kannattaa olla tästä tehtävästä kiinnostunut, jos olet järjestelmällinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn ja haluat johtaa ihmisiä edestä, itse esimerkillisesti ja ”hands-on” toimien, etkä kavahda kiirettä ja muuttuvia tilanteita.

Hae tehtävään 14.10.2022 mennessä! Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkamista. SSP Finland on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström (040 539 4339) ja Heini Savio (050 322 3283)

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa