• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Pääkaupunkiseutu
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Carl-Johan Sandström, puh. 040-524 2590

Hilti-konserni on rakennusteollisuuden ammattilaisille koneita, laitteita ja järjestelmiä kehittävä ja markkinoiva kansainvälinen, alansa johtava yritys. Hilti toimii 120 maassa ja sen palveluksessa on yli 30 000 työntekijää. Olemme kansainvälinen perheyritys, jonka strategian perusta ovat ihmiset. Suomessa työllistämme yli 200 henkilöä ja olemme niin myynnin ammattilaisia, insinöörejä kuin liiketoiminnan tukitehtävissä toimivia asiantuntijoita. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilarannassa, mutta olemme edustettuina koko Suomen alueella.

Toiminnan kasvaessa Hilti (Suomi) Oy hakee nyt avainhenkilöä uuteen positioon

Head of Regional Account Managers

johtamaan ja kehittämään kymmenen Regional Account Managerin kansallista myyntitiimiä, sekä omalla panoksellaan ja esimerkillään aktiivisesti vaikuttamaan uusien kauppojen syntymiseen.  

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata vastuualueellesi asetettujen strategisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta, sekä asiakasuskollisuuden kehittämisestä ratkaisumyynnin avulla. Ohjaat ja tuet aktiivisella ja innostavalla otteella viidellä paikkakunnalla toimivaa myyntitiimiäsi ja kehität toimintatapoja erinomaisten tulosten aikaansaamiseksi.

Mitä voit odottaa meiltä

Toimialan parhaan brandin. Hilti tarjoaa kansainvälisen yrityksen edut sekä mahdollisuudet edetä uralla. Hilti on vakavarainen perheyritys ja turvallinen työnantaja, joka panostaa vahvasti henkilökunnan kehittymiseen ja hyvinvointiin. Olemme menestyneet hyvin mm. Great Place to Work -kilpailussa eli työntekijäkokemuksemme on mitatusti hyvä. Yhtiön arvot ovat rehellisyys, luottamus, kunnioitus sekä uskallus, jotka näkyvät kaikilla tasoilla yhtiön jokapäiväisessä toiminnassa.

Mitä odotamme ja toivomme sinulta

 • Kokemusta pro-aktiivisesta ja tavoitteellisesta senioritason B2B- myynti- ja asiakastyöstä. Kokemus teknisestä myynnistä on sinulle eduksi
 • Kokemusta ratkaisu- ja palvelumyynnistä            
 • Kokemusta asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä omien tuotteiden, ratkaisujen ja palvelujen avulla
 • Kokemusta esimiestyöstä (ei pakollinen mutta toivottava)
 • Kokemusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä toimimisesta
 • Kunnianhimoa, oma-aloitteisuutta, oppimiskykyä ja -halua, ratkaisukeskeisyyttä sekä hyviä yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja

Asuinpaikkasi sijaitsee mielellään pääkaupunkiseudulla, mutta voi myös sijaita muualla Etelä-Suomen alueella.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 18.1.2021. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Carl-Johan Sandström, puh. 040 5242590.

Hae paikkaa