Head of Sales, Business Finance

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, p. 0400-467 792 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665

Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on jo vuodesta 1983 tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Yrityksellä on tällä hetkellä yhteensä noin 100 työntekijää Tukholmassa ja Göteborgissa sekä Suomen ja Norjan sivuliikkeissä Helsingissä ja Oslossa.

Avida toimii Ruotsin finanssivalvonnan valvonnan alaisuudessa ja yhtiöllä on luottolaitostoimilupa sekä talletuksien hankkimiseen että luotonantoon. Avida Finans kuuluu muiden ruotsalaisten pankkien tavoin talletussuojajärjestelmän piiriin.

Liikeideamme on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille rahoituspalveluita selkeillä ja nykyaikaisilla ratkaisuilla. Haluamme palvella tyytyväisiä asiakkaita innovatiivisin ja kehittynein menetelmin sekä sitoutuneen, ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökuntamme avulla.

Haemme nyt joukkoomme, Suomen organisaatioon, energistä ja osaavaa

Head of Sales, Business Finance

viemään liiketoimintaamme menestyksekkäästi eteenpäin.

Toimit myynnin johtajana näyttäen omalla esimerkilläsi suuntaa menestykselle. Olet siis kokenut kaupantekijä. Olet vastuussa budjetoinnista, myynnistä ja tulosten saavuttamisesta. Myyntiprosessin kehittäminen kuuluu ydintehtäviisi. Riskienhallinta on toiminnan luonteesta johtuen avainasemassa. Toimit aktiivisesti yhdessä markkinoinnin kanssa kehitellessäsi uusia avauksia markkinalle. Roolisi on myös merkittävä uusien myyntivoimien rekrytoinnissa. Raportoit Ruotsiin Nordic Head of Sales:lle, joten englannin kielen taitosi on sujuvaa sekä puhuen että kirjoittaen.

Sinulla on jo relevantti kokemus myynnin johtamisesta samoin kuin näytöt onnistumisesta finanssialan myyntitehtävissä. Olet ollut budjetointi- ja tulosvastuussa. Koulutuksesi tukee tehtävässä onnistumista.

Henkilönä olet vahvasti motivoitunut onnistumisten tavoittamiseen. Olet tuloshakuinen, analyyttinen, määrätietoinen ja systemaattinen. Olet luontainen johtaja ja tiimipelaaja. Sosiaaliset taitosi mahdollistavat menestymisen moninaisten kohderyhmien kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 4.4.2023 mennessä. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy, Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, p. 0400-467 792 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa