Head of Sales, Business Finance

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, p. 0400-467 792 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665

Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on jo vuodesta 1983 tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Yrityksellä on tällä hetkellä yhteensä noin 100 työntekijää Tukholmassa ja Göteborgissa sekä Suomen ja Norjan sivuliikkeissä Helsingissä ja Oslossa.

Avida toimii Ruotsin finanssivalvonnan valvonnan alaisuudessa ja yhtiöllä on luottolaitostoimilupa sekä talletuksien hankkimiseen että luotonantoon. Avida Finans kuuluu muiden ruotsalaisten pankkien tavoin talletussuojajärjestelmän piiriin.

Liikeideamme on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille rahoituspalveluita selkeillä ja nykyaikaisilla ratkaisuilla. Haluamme palvella tyytyväisiä asiakkaita innovatiivisin ja kehittynein menetelmin sekä sitoutuneen, ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökuntamme avulla.

Haemme nyt joukkoomme, Suomen organisaatioon, energistä ja osaavaa

Head of Sales, Business Finance

viemään liiketoimintaamme menestyksekkäästi eteenpäin.

Toimit myynnin johtajana näyttäen omalla esimerkilläsi suuntaa menestykselle. Olet siis kokenut kaupantekijä. Olet vastuussa budjetoinnista, myynnistä ja tulosten saavuttamisesta. Myyntiprosessin kehittäminen kuuluu ydintehtäviisi. Riskienhallinta on toiminnan luonteesta johtuen avainasemassa. Toimit aktiivisesti yhdessä markkinoinnin kanssa kehitellessäsi uusia avauksia markkinalle. Roolisi on myös merkittävä uusien myyntivoimien rekrytoinnissa. Raportoit Ruotsiin Nordic Head of Sales:lle, joten englannin kielen taitosi on sujuvaa sekä puhuen että kirjoittaen.

Sinulla on jo relevantti kokemus myynnin johtamisesta samoin kuin näytöt onnistumisesta finanssialan myyntitehtävissä. Olet ollut budjetointi- ja tulosvastuussa. Koulutuksesi tukee tehtävässä onnistumista.

Henkilönä olet vahvasti motivoitunut onnistumisten tavoittamiseen. Olet tuloshakuinen, analyyttinen, määrätietoinen ja systemaattinen. Olet luontainen johtaja ja tiimipelaaja. Sosiaaliset taitosi mahdollistavat menestymisen moninaisten kohderyhmien kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 4.4.2023 mennessä. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy, Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, p. 0400-467 792 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044-060 6665

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Hallintojohtaja
Palvelujohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa