Head of Sales, Process Industry

Espoo / Uusimaa

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Casimir Tallqvist, puh. 040 555 7790

Mikä on Linde Gas? 

Kaasuillamme on ratkaiseva rooli lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Niitä käytetään parantamaan kilpailukykyä, leikkaamaan prosessikustannuksia sekä parantamaan laatua ja tuottavuutta. Itse asiassa monet tavalliset tuotteet virvoitusjuomista auton moottorin osiin eivät olisi mahdollisia ilman teollisuuskaasuja. Linde valmistaa ilmakaasuja kuten happea, typpeä, argonia ja hiilidioksidia useilla omilla laitoksillaan ympäri Suomea. Kuluttajatuotteemme myydään nimellä AGA. 

Linde Suomi työllistää lähes 300 eri alojen ammattilaista ja on oman alansa markkinajohtaja Suomessa. Olemme vakaa yritys, jonka innovatiiviset teknologiat mahdollistavat tien kestävämmille, vihreämmille elämäntavoille ja liiketoimintakäytännöille. 

Linde plc on maailman suurin teollisuuskaasuyritys, joka työllistää 80 000 ihmistä. Linde toimii vastuullisesti osakkeenomistajiaan, liikekumppaneitaan, työntekijöitään, yhteiskuntaa ja ympäristöä kohtaan kaikilla liiketoiminta-alueillaan ympäri maailmaa. Yritys on sitoutunut teknologioihin ja tuotteisiin, jotka yhdistävät asiakasarvon ja kestävän kehityksen tavoitteet. 

Oy Linde Gas Ab etsii myynnin johtotehtävään Espooseen 

HEAD OF SALES, Process Industry 

Myyntijohtajana vastaat kaasu- ja ratkaisumyynnin johtamisesta Suomen prosessiteollisuuden asiakkaillemme. Tehtävänäsi on asettaa tavoitteet ja varmistaa tavoitteiden saavuttaminen Suomen myyntiorganisaatiossasi. Suunnittelet ja kehität myyntitoimintoja, parannat kannattavuutta ja tehokkuutta sekä laajennat asiakaskuntaamme. Olet Suomen yhtiön johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Linde Gasin pääkonttori sijaitsee Espoossa. 

Odotamme sinulta  

 • teknistä, kaupallista tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta 
 • vahvaa yli 10 vuoden kokemusta myynnin johtamisesta ja esimiestyöstä 
 • itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja resilienssiä 
 • kiinnostusta oppia uusia asioita työssäsi ja halua ottaa selvää miten asiat toimivat 
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • eduksi luetaan kokemus teollisuuden suuryrityksistä 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn vakavaraisessa, innovatiivisessa ja korkeaan laatuun tähtäävässä kansainvälisessä yrityksessä. Työyhteisöämme kuvastavat asiantuntijuuden lisäksi aito yhteisöllisyys, perinteiden kunnioittaminen, turvallisuudesta huolehtiminen sekä ystävällinen ja avoin kulttuuri. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuuden urallasi kehittymiseen.  

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää viimeistään keskiviikkona 6.12.2023 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi englanniksi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Casimir Tallqvist, puh. 040 555 7790 ja Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa