Headhunter

InHunt Group logo
Vantaa / Uusimaa

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen
040 658 4242

Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa 40 headhunterimme voimin Suomessa. Meillä on kahdeksan toimistoa; Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Oulussa. Avoimet työpaikat -sivulta voit katsoa mitä suorahakuja meillä on parhaillaan käynnissä. Näiden lisäksi meillä on käynnissä täysin hiljaisia suorahakuja yritysten ylimpään johtoon.

Headhunter työpaikkailmoitus

Erikoistuneiden headhuntereidemme suuren lukumäärän ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme ja olemmekin tehneet menestyksekkäästi toimeksiantoja lähes kaikilla toimialoilla. Pyrimme rakentamaan jokaiseen suorahakuun headhuntertiimin, josta löytyy sekä toimiala- että tehtäväosaamista. Muun muassa tämä erottaa meidät kilpailijoistamme ja tämä malli antaa nähdäksemme yrityksen ylimmälle johdolle parhaan mahdollisen tuen avainhenkilöstön rekrytointeihin.

InHunt Groupilla on myös oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World. InHuntin kansainvälinen suorahakuverkosto toimii jo 29 maassa useiden satojen headhuntereiden voimin.

Voitimme Top Innovative Staffing Agency -kategorian LinkedIn Nordic Talent Awardseissa. Meiltä löytyy siis myös tekoja puheidemme tueksi. Saamme jatkuvasti hyvää palautetta toiminnastamme sekä asiakkailtamme että työnhakijoilta.

Olisiko sinulla nyt oikea aika pyrkiä meille? Ehkäpä sinä voisit olla uusi
HEADHUNTER
pääkaupunkiseudulla InHunt Groupissa?

”Been there, done that” eli sinulta löytyy itseltäsi hyvät näytöt johtamisesta ja olet ollut avainasemassa rakennettaessa organisaatioita. Olet yrittäjähenkinen ja myynnillinen. Pyrit aina kiitettävään suoritukseen. Muita sinulta toivomiamme piirteitä ovat mm.

 • uskottava
 • luotettava
 • sinnikäs
 • pitkäjänteinen
 • tiimipelaaja.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan todelliseen timanttiporukkaan. Henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Teemme mielellämme kovasti töitä yhdessä toistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi, jotta voimme antaa asiakkaillemme ja ehdokkaille loistavan kokemuksen meistä sekä henkilöinä että yrityksenä. Autamme toisiamme pyyteettömästi.

Kasvatamme organisaatiotamme kolmella headhunterilla ensi elokuun aikana. Tee hakemus pikaisesti alla näkyvän linkin kautta ja jos haluat kysyä lisää, soita toimitusjohtajallemme Kari Juutilaiselle p. 040 658 4242.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa