• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 -8439 221
    Servica Oy, Toimitusjohtaja Kirsi Kokkonen, puh. 044 - 4260 001.

Servica Oy tuottaa omistajilleen ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Pääomistajamme ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella.

Tarjoamme nyt mielenkiintoisia haasteita ja haemme joukkoomme Kuopioon

HENKILÖSTÖJOHTAJAA           

johtoryhmämme jäseneksi ja vastaamaan yhtiön henkilöstöhallinnon järjestämisestä.  

Tärkeimmät tehtäväsi ovat henkilöstötiimin ja työhyvinvointipäällikön esimiehenä toimiminen, työoikeudellisten neuvojen antaminen ja  ratkaisumallien hakeminen esimiestyön tueksi sekä henkilöstöohjeiden laadinta ja soveltamisohjeiden antaminen. Vastuullesi kuuluu myös palkkausmenetelmien kehittäminen ja linjaratkaisujen määrittely sekä henkilöstöraportointi johtamisen käyttöön. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vaativista henkilöstöhallinnon johtotehtävistä, esimieskokemusta HR–asiantuntijoiden johtamisesta, kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä muutosjohtamiskykyjä. Koulutuksesi on yliopistotasoinen ja olet perehtynyt työehtosopimuksiin sekä tulkitset sujuvasti työelämää koskevia lakisääteisiä vaatimuksia. Kokemus palvelualan yrityksessä sekä julkishallinnon palveluksessa luetaan eduksi.

Henkilönä olet ripeästi asioita toimeenpaneva ja kestät paineita. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, jotka ovat edellytys vuorovaikutuksessa henkilöstön kanssa sekä erilaisissa neuvottelutilanteissa. Hakemamme henkilö sitoutuu yrityksen kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Tehtävän sijoituspaikkana on Kuopio, eikä työ edellytä juurikaan matkustamista. Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 17.1.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221 ja Servicassa toimitusjohtaja Kirsi Kokkonen p. 044 4260 001.

Closed