HR-johtaja

Savonlinna / Etelä-Savo

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Norelco Oy on kotimainen perheyhtiö, joka kehittää ja valmistaa itse sähkönjakelujärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluita. Laaja asiakaskuntamme kattaa energian siirron, teollisuuden, infran, rakentamisen ja uusiutuvan energian tarpeet.

Toimintamme perustuu arvoihimme ja vastuulliseen toimintatapaan. Parannamme jatkuvasti toimintaamme ja kehitämme sisäisiä ja ulkoisia prosessejamme. Norelco on yli 60 vuotias perheyritys, joka tunnetaan turvallisena ja vastuullisena työnantajana sekä vaativien projektien luottopakkina.

HR-johtaja

Norelco tarjoaa nyt mielenkiintoisia haasteita ja hakee

HR-JOHTAJAA

vastaamaan kokonaisuudessaan yhtiön henkilöstöasioista.    

Tärkeimmät tehtäväsi ovat yhtiön HR-toimintojen johtaminen esimiesasemassa ja meneillään olevien ja tulevien henkilöstöhankkeiden läpi vienti. Osallistut henkilöstöstrategian laadintaan läheisessä vuorovaikutuksessa suunnittelun, tuotannon ja myynnin kanssa. Tuet yrityksen johtoa muuttuvissa markkinatilanteissa henkilöstö-hallinnon keinoin. Olet yhtiön johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässäsi yhtiön toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä HR-toimintojen johtamisesta mielellään tuotannollisessa toimintaympäristössä ja olet selvillä tuottavuuteen ja tehokkuuteen vaikuttavista henkilöstöhallinnon piiriin kuuluvista tekijöistä. Kykenet ottamaan haltuun vastuullisuuteen ja monikulttuurisuuteen liittyvät kehityshankkeet HR-toimintojen osalta ja sovellat tehokkaasti eettisiä toimintaohjeita ja yrityksen arvoja käytännön toimintaan. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ja pystyt itse tuottamaan henkilöstöhallintoon liittyviä selkeitä ohjeistuksia sekä suomeksi että englanniksi.

Henkilönä olet alaisiasi motivoiva ja valmis auttamaan heitä joka tilanteessa. Pystyt katsomaan tavoitteita pitkällä tähtäimellä samalla kun johdat HR-toimintoja viikko- ja kuukausisuunnitelmien sekä vuosikellon mukaisesti. Yrittäjähenkisyys näkyy tiukkana sitoutumisena yhtiön tavoitteisiin ja sitkeytenä tiukimmissa paikoissa. Ihmisjohtamisen ohella sovellat mielelläsi myös HR-toimintojen kehittämiseen soveltuvia seurantamenetelmiä.

Toimipiste on Savonlinnassa. Työ edellyttää pienimuotoista matkustamista kotimaassa.  

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.12.23. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liiketoiminnan kehitysjohtaja / Director, Business Development
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa