Etsimme asiakkaallemme Keitele Forest Oy:lle, Keiteleelle

HR-päällikköä 

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli 292 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 950.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Olemme investoineet Keiteleen lisäksi vahvasti Kemijärven ja Alajärven tuotantolaitoksiimme ja tuotantomme on vahvassa kasvussa.

Tulet vahvistamaan osaamisellasi Keitele Groupin henkilöstöhallintoa ja vastaat sen kehittämisestä. Raportoit Keitele Forest Oy:n Toimitusjohtajalle ja olet mukana yrityksen johtoryhmässä, missä näkemykselläsi sekä tietämykselläsi varmistat henkilöstöhallinnon operatiivisten sekä strategisten tavoitteiden saavuttamisen.

Tehtävä on kokeneelle HR-ammattilaiselle, jolla on yleistä tietämystä ja kokemusta nykyaikaisen henkilöstöhallinnon kaikista osa-alueista. Tehtävään kuuluu vastuu HR–prosesseista ja –raportoinneista. Työ sisältää myös henkilöstöhallinnon ohjauksen, neuvottelut ja yhteistyön palkkahallinnon järjestelmien ja palveluiden toimittajien kanssa sekä työsopimuksiin liittyvät kysymykset.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista koulutusta sekä vähintään 5-10 vuoden kokemusta henkilöstöhallinnosta sekä esimiehenä toimimisesta. Sinulla on vahva teollisen liiketoimintaympäristön ymmärrys sekä erinomainen käsitys suomalaisesta työlainsäädännöstä ja alan työehtosopimuksista. Sinulla on vankka tietämys käytännön työsuhdeasioista, erityisvahvuutena työsopimusten rakentaminen ja rekrytointien käytännön toteutus.

Henkilönä olet avoin tiimipelaaja, joka toimii läheisessä yhteistyössä henkilöstön kanssa kaikilla organisaation tasoilla. Omaat hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot sekä bisneslähtöisen ajattelutavan.  Pystyt käsittelemään useita erilaisia tehtäviä samanaikaisesti, olet aloitteellinen ja hallitset nykyaikaisten HR-järjestelmien käytön.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • Tukea esimiehiä henkilöstöön liittyvissä asioissa, kuten työkyvyn hallinta, urapolkujen suunnittelu ja johtamisen kehittäminen            
  • Kaikkien HR-toimien koordinointi, ohjaus ja kehittäminen, kuten rekrytointi yhdessä tuotannon, myynnin ja talousjohdon kanssa, muutoksenhallinta, henkilöstön kehittäminen, koulutus, henkilöstö- ja palkkahallinto
  • Työlainsäädännön ja työsopimusten piiriin kuuluvien asioiden ja määräysten soveltaminen
  • Metsäteollisuuden muutoksen alla olevassa ympäristössä uuden työehdoista sopimisen mallin rakentaminen yhtiön johdon kanssa
  • Työturvallisuuden kehittäminen ja hallinta, työterveyshuollon koordinointi

Tule mukaan osaksi hienoa kasvutarinaa. Keitele Forest Oy tarjoaa sopivalle henkilölle todella mielenkiintoisia ja kansainvälisiä haasteita laadukkaiden ja teknisesti nykyaikaisten tuotteiden parissa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Raimo Kielinen, +358 400 660 746 tai sähköpostitse raimo.kielinen@inhunt.fi

Hae paikkaa