• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki, Tampere, Kokkola tai Rovaniemi
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 486 3848 ja Senior Headhunter Heini Savio, heini.savio@inhunt.fi, 050 322 3283

Onko ensiluokkainen työntekijäkokemus sinulle sydämen asia? Haluatko valjastaa HR-osaamisesi modernisti toimivan IT-yrityksen kasvun tueksi? Meillä sinua odottavat joustava duuni, palkittu kulttuuri ja laajat mahdollisuudet vaikuttaa niin omaan työhösi kuin koko yrityksen tulevaisuuteen.

Päätehtävänäsi on pitää hallinnolliset ja lakisääteiset henkilöstöasiat kunnossa sekä osallistua toimintakulttuurimme ja henkilöstötyön kehittämiseen. Roolisi räätälöimme osaamisesi ja intohimojesi mukaisesti. Kasvamme melkoista vauhtia ja elämme jatkuvassa muutoksessa – mahdollisuuksia ja kiinnostavia haasteita siis riittää! 

Alfamella työskentelet osana itseohjautuvaa tiimiä ja ketterää työyhteisöä ja pääset kehittämään työtapoja sekä koko yrityksen toimintaa. Olemme pysytelleet Suomen parhaiden työpaikkojen listauksen kärjessä jo pitkään. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa. 

juho_juha_toimisto

Tehtävä ja tavoitteet

Tulet tukemaan Alfamen tiimiä erityisesti HRM-hallinnon kokeneena asiantuntijana. Pidät huolta siitä, että palkat etuineen kopsahtavat tileille ajallaan, työsopimukset ovat kunnossa, emme tipahda kelkasta lakiasioiden suhteen ja HR-data on ajan tasalla. Toimit yhteistyössä ulkoistetun palkanlaskijan, työterveyshuollon ja eläkevakuutusyhtiön kanssa. Osaamisestasi ja intohimoistasi riippuen työnkuvaasi voi kuulua myös vaikkapa rekrytointiin ja perehdyttämiseen, työhyvinvointiin, yrityskulttuurin kehittämiseen tai taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi hyppäät mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin, tartut rohkeasti asioihin jotka kaipaavat hakkerointia ja tuet tiimiä jatkuvasti muuttuvan arjen keskellä.

Rooli on uusi ja muotoutuu mukanasi. Kerro meille mitä osaat ja miten voisit taitojasi kasvuyrityksessä hyödyntää! Tulet osaksi HR-tiimiämme, jossa sinua odottavat Kai, Mira ja Jaana. Meillä on huumori herkässä, empatiaa ja asennetta sekä muutenkin hyvä meininki töissä – toivottavasti sinullakin!

Ensimmäisten kuukausien aikana tavoitteenasi on tutustua Alfameen ja alfamelaisuuteen, omaksua HR-prosessit ja tiimin tavoitteet sekä ottaa haltuun omat tehtäväsi siten, että voit johtaa työtäsi itsenäisesti. Rakennat myös oman henkilökohtaisen oppimissuunnitelman tavoitteitasi tukemaan.

pauli_henna_matias_hackathon

Näillä eväillä onnistut

Tässä tehtävässä tarvitset kokemusta ja näkemystä HRM-kentän eri osa-alueista sekä kykyä soveltaa osaamistasi modernisti toimivan yrityskulttuurin ehdoilla. Haluat ymmärtää työntekijöiden yksilöllisiä tilanteita ja mahdollistaa asioita sen sijaan, että yrittäisit niin sanotusti tunkea ympyrää neliön muotoiseen aukkoon. Olet tarkka yksityiskohtien kanssa, ja vaalit joustavuutta siellä missä se on mahdollista. Sinulle on luontevaa tarttua niin strategiseen suunnitteluun, projektien vetämiseen kuin käytännön toimenpiteiden toteuttamiseen. Henkilöstöasioita kehitämme yhteistyössä tiimin ja koko työyhteisön kanssa.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

 • Sinulla on jo rutkasti työkokemusta ja näkemystä hallinnollisen HR-työn osa-alueista, etenkin työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista ja palkkahallinnosta.
 • Työotteesi on itsenäinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on halua toimia itseohjautuvassa organisaatiossa ilman turhaa byrokratiaa. Otat luontevasti roolia niin kipparina kuin käytännön toteuttajana.
 • Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, joka on työkielemme, ja tarvittaessa taipuu myös englanti.
 • Haluat toimia arvojemme mukaisesti ja kehittää kanssamme parasta työpaikkaa.
 • Takataskustasi löytyy soveltuva korkeakoulututkinto sekä halua oppia uutta.

Aiempi kokemus IT-yrityksestä tai itseohjautuvasta organisaatiosta katsotaan eduksi, mutta ilmankin pärjäät, kun asenne ja oppimiskyky on kohdallaan. Alfamella sinun on mahdollista toteuttaa itseäsi ja tavoitella omia unelmiasi. Muistathan siis kertoa hakiessasi, millaisista asioista juuri sinä sytyt ja mitä haluat urallasi saavuttaa!

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 100 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. 

Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä.  Esittäydy meille cv:n kera viimeistään 19.12.2021. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä InHuntin Senior Headhuntereihin Marita Vuoriseen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 486 3848 tai Heini Savioon, heini.savio@inhunt.fi, 050 322 3283.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Closed