Huoltoteknikko

Espoo / Suomi / Uusimaa

Senior Headhunter Raimo Kielinen
p. 0400-660 746
Senior Headhunter Petri Peltoniemi
p. 0500-840 912

MiCROTEC on teknologiayhtiö, joka kehittää mittausjärjestelmiä ja ohjelmistoja mekaaniselle puunjalostusteollisuudelle. MiCROTEC on puun ominaisuuksien älykkään tunnistamisen globaali teknologia- ja markkinajohtaja. 

MiCROTEC Espoon toiminnan muuttuessa yhä kiinteämmäksi osaksi kansainvälistä MiCROTEC-konsernia, etsimme nyt tiimiimme vahvistukseksi

Huoltoteknikkoa

Huoltoteknikkona olet vastuussa vanhojen ja uusien laitteiden asennuksesta, korjauksesta ja huollosta. Työsi sisältää paljon asiakaspalvelua niin puhelimessa kuin kirjallisesti sekä 24/7-tukena. Tiimipalavereita ja koulutuksia pidämme Espoossa, mutta päivystyksen voit tehdä missä päin Suomea vaan. Matkapäiviä kertyy noin 75-100 päivää vuodessa sisältäen huoltoja, korjauksia ja asennuksia asiakkaiden tiloissa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta seuraavista asioista: 

 • mekaaninen asennus ja korjaustaito
 • kokemusta automaatiosta ja niiden vikojen diagnosoinnista
 • kokemusta sähkölaitteiden ja elektroniikan huollosta ja kunnossapidosta
 • asiakaspalvelusta. 

Arvostamme sinussa erityisesti joustavuutta, halua oppia uutta ja kehittyä, myyntihenkisyyttä, osaamista hyvästä asiakaspalvelusta ja siihen liittyvästä viestinnästä.

Tarjoamme sinulle ison yrityksen vakauden, aidosti kansainvälisen työympäristön, laitteistoomme liittyvää huipputeknologiaa ja aktiivista AI-kehitystyötä. Meillä pääset tekemään itsenäistä työtä, mutta saat samalla ison tiimin tuen, joustoa vapaisiin ja mahdollisuuden työn ja vapaa-ajan erottamiseen. Olemme kehittymässä ja viemässä vanhaa perintöä uudelle tasolle kehittämällä toimintaamme ja modernisoimalla työtapojamme. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Raimo Kielinen p. 0400-660 746 ja Petri Peltoniemi p. 0500-840 912. Lataa hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 19.2., mutta kannattaa toimia heti, sillä aloitamme haastattelut kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa