• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Arto Lehtimäki p. 040 844 2528
    Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen p. 0400 467 792

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy!

Haemme ICT-päällikköä johtamaan voimakkaasti uudistuvien tietojärjestelmiemme kehitystyötä sekä johtamaan toimintamme laajamittaista digitalisointia sekä tiedon hyödyntämistä. Tehtävänäsi on varmistaa, että HKL:n tietohallinnon kokonaisuudella on selkeä etenemissuunta- ja suunnitelma, sekä johtaa toimintaa yhtenä organisaationa kustannustehokkaasti ja sisäisille asiakkaille lisäarvoa tuottaen.

Raportoit tehtävässä säännöllisesti projektien tilanteesta HKL:n omaisuussalkun ohjausryhmään sekä yksikön- ja talotason johtoryhmälle. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja asiantuntijaorganisaation esihenkilötyön kehittämisestä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisemman tutkintojärjestelmän mukaista tutkintoa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta tietotekniseltä alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöä ja vahvaa motivaatiota onnistumisesta tietohallinnon esihenkilötehtävissä sekä muutosjohtamisen hankkeiden läpiviennissä. Lisäksi edellytämme vahvaa kokemusta tietohallinnon projektityöstä, organisaatiotasoisista kehittämishankkeista sekä hyviä neuvottelutaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja itsenäistä toimintatapaa, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi sekä englanniksi sekä halua oppia ja kehittyä. Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeässä roolissa on esihenkilötyö, ja toivommekin sinulla olevan kokemusta onnistuneesta asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Olet esihenkilönä ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva, joka tunnetaan kannustavana ja ihmisistä välittävänä. Osaat motivoida tiimiäsi ja vuorovaikutustaidot ovat vahvuusaluettasi.

Miksi HKL?

ICT-palvelun vastuulla on johtaa ja olla mukana suurissa investointihankkeissa, joiden onnistumisella on Helsingin ja sen asukkaiden kannalta merkittävä taloudellinen ja pitkäaikainen vaikutus. ICT-päällikkönä olet ohjaamassa näitä yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen. Tässä työssä pääset jättämään jälkesi kaupunkiin, joka näkyy vielä vuosikymmeniä.

HKL tarjoaa lisäksi hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään ma 24.1.2022. Lisäksi sinun tulee jättää hakemuksesi kaupungin sähköisessä rekrytointipalvelussa osoitteen https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=HKL-05-11-21, joka ohjaa sinut suoraan ilmoitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin senior headhunter Arto Lehtimäki p. 040 844 2528 ja senior headhunter Jyrki Hämäläinen p. 0400 467 792.

Hae paikkaa