• Yrityksen nimi
  Kaskenoja Oy
 • Sijainti
  Uusimaa
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupista Senior Headhunter Tapio Joki +358 400 62 6146.

Kaskenoja Oy toteuttaa ketterästi toimivampaa infraa Suomen ”kasvukolmiossa” – Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Kaskenoja Oy:n toimialoihin kuuluvat kuljetus- ja konepalvelut, infrahoito ja infrarakentaminen. Yrityksen liikevaihto on kasvanut voimakkaasti viimeiset kolme vuotta työllistäen nykyisin yli 100 alan ammattilaista. Asiakkaina ovat isot rakennusliikkeet, rakennuttajat ja kaupungit, joille tarjotaan laadukkaita maanrakennuspalveluita sekä kustannustehokasta infrahoitoa yli 25 vuoden kokemuksella. Oma nykyaikainen laaja kalusto ja kokenut henkilökunta tuovat kilpailuetua. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Pirkanmaalla ja Vantaalla. Kalustoomme kuuluu kaivinkoneita, pyörökuormaajia, kuorma-autoja ja muuta työkoneita.

Haussa Vantaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

Infrarakentamisen työnjohtaja/projektivastaava

Joka johtaa Kaskenoja Oy:n omia maanrakentamisen pääurakoita ja isompia aliurakoita. Odotamme, että omaat kokemusta alalta ja työkokemuksesi liittyy PK-seudun infrarakentamiseen. Koulutustaustasi on tehtävään sopiva ja sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus infra-alan töistä.

Lisäksi sinulla on:

 • tarvittavat luvat ja KVV-työnjohtajan kelpoisuus
 • hyvä paikallistuntemus
 • riittävä atk-osaaminen
 • kokemus henkilöstöjohtamisesta sekä hyvät esimies- ja kommunikointitaidot

Olet luonteeltasi ihmisjohtaja ja kykenet yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Herätät luottamusta tarkkuudellasi ja tartut tehtäviin nopeasti. Motivaatiotasi lisää matala organisaatio ja liiketoiminnan kasvumahdollisuudet. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittyä ja rakentaa oma tiimi pääkaupunkiseudulla tällä mielenkiitoisella toimialalla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevalla lomakkeella 12.02.2021 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupista Senior Headhunter Tapio Joki +358 400 62 6146.

Hae paikkaa