• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Marko Torpo, puh. 045 – 157 5323

Iona on suomalainen sähköisen liiketoiminnan täyden palvelun kumppani. Yritys tukee asiakkaitaan luomaan uusia liiketoimintamalleja, rakentamaan brändiään ja kuulumaan digiajan markkinajaon voittajiin. Iona toteuttaa asiakkaittensa palvelut aina palvelumuotoilusta järjestelmän ylläpitoon saakka.  

Iona on kasvanut huimaa vauhtia ja Koronan aiheuttama digitalisaatiobuusti on vain lisännyt kasvuvauhtia. Yritys onkin yksi Suomen nopeimmin kasvavista digitaloista. Iona auttaa parhaillaan muun muassa Nokia-puhelimia valmistavaa HMD Globalia kansainvälisessä verkkoliiketoiminnassa ja valmistelee Tiketille kokonaan uusia palvelualueita. Iona on myös luonut startupeille uudenlaisen pitchausalustan, siirtänyt tanssikoulujen tunteja striimeihin ja tehnyt matkaparkkeja kehittävän Bestparkin digipalvelun. Lisäksi se on rakentanut tai päivittänyt Billebeinon, Kotipizzan, Kaalimadon ja Minna Parikan verkkokaupat. 

Ionalla on toimipisteet Helsingissä ja Davao Cityssä Philippiineillä. Työntekijöitä yrityksessä on tällä hetkellä n. 30 henkeä. 

Iona hakee vahvan kasvunsa jatkamiseksi sinua energinen ja kaupanteon jalon taidon hallitseva 

IT-RATKAISUMYYJÄ (MYYNTIPÄÄLLIKKÖ) 

vastaamaan yhtiön palveluiden myymisestä sekä uusien asiakkuuksien hankkimisesta. Tulet osaksi Ionan myynnin johtoryhmää ja kehität liiketoimintaamme yhdessä muun tiimin kanssa. Yrityksen nopea kasvu tuo luonnollisesti tullessaan uusia mahdollisuuksia, ja tässä tehtävässä yksi mahdollinen etenemispolku onkin kasvaminen myyntijohtajan tehtävään. 

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata yhtiön uusasiakashankinnasta, sekä myyntitoiminnan ja tarjoaman kehittämisestä yhdessä johtoryhmän kanssa. Myyntitoimintasi keskittyy verkkokauppojen, sähköisen asioinnin, sekä asiakaskohtaisten IT-ratkaisujen myyntiin. 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus IT-alan palveluiden ja tuotteiden myynnistä. Sinulla tulee olla lisäksi käytännön kokemusta verkkokauppojen, sähköisen asioinnin tai asiakaskohtaisten IT-ratkaisujen myymisestä.  

Arvostamme lisäksi olemassa olevaa verkostoa asiakkaisiin. Käytät työssäsi sujuvasti englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Olet luonteeltasi hunter-tyyppinen myynnillinen persoona ja menestyksesi perustuu enemmänkin asiantuntijuuteen kuin ns. ”luukutukseen”. Sinussa on draivia ja tahtoa puskea eteenpäin. Osaat kuunnella ja ymmärtää, rakentaa luottamusta sekä vakuuttaa asiakkaan ammattitaidollasi. 
 
Itsenäinen ja yrittäjämäinen tapa toimia kuvastaa hyvin persoonaasi. Lisäksi olet vahva tiimipelaaja ja verkostoidut mielelläsi kaikkien Ionalaisten kanssa. 

Tarjoamme sinulle erittäin hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä toimenkuvan mukana. Pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen yrityksen ja sen myyntikulttuurin kehittämisessä. Saat roolin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Tarjoamme onnistumisen tueksi osaavan ja motivoituneen työyhteisön. 

Oletko se sinä? Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 8.12.2020. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Marko Torpo, puh. 045 – 157 5323. 

Hae paikkaa