• Yrityksen nimi
    HKL
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Jyrki Hämäläinen p. 0400-467 792

Haemme infra- ja kalustoyksikön kalustopalveluihin

KALUSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy!

Etsimme kalustopäällikköä johtamaan omaisuudenhallintayksikön kalustopalveluiden kokonaisuutta. Kalustopäällikkönä vastaat HKL:n kiskoliikennekaluston omistajuudesta ja kehittämisestä. Vastuullesi kuuluvat raitio- ja metrokaluston elinkaaren, kalustosuunnitelman ja kalusto-omaisuussalkun hallinta. Osallistut kalustohankinta- ja peruskorjausprojektien ohjausryhmiin ja vastaat takuuajan jälkeisten sopimusvelvoitteiden seurannan toteuttamisesta. Vastaat kaluston luotettavuudesta ja käytettävyydestä sekä laadun ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta.

Tehtävässä osallistut yksikön omiin sekä myös HKL-tason kehittämishankkeisiin ja prosessien kehittämiseen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä ulkoisten yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.  Vastuullasi on tulosyksikkösi tavoitteellinen henkilöstö- ja talousjohtaminen sekä niiden kehittäminen. Tuet henkilöstösi työhyvinvointia ja mahdollistat heidän onnistumisensa asiantuntijatyössä. Raportoit suoraan yksikön johtajalle ja toimit yksikön johtoryhmän jäsenenä.

Mitä odotamme?

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa insinöörin tutkintoa. Tehtävä on monipuolinen vaativa esimiestehtävä ja edellyttää kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus kiskokalustosta, omaisuuden hallinnan kehittämisestä ja Helsingin joukkoliikennejärjestelmän laaja tunteminen ovat eduksi tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Miksi HKL?

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Kiskoliikennekaluston omistajuudesta ja kehittämisestä vastaavana teet merkityksellistä työtä, jossa mahdollistat päivittäin tuhansien matkustajien sujuvan arjen. Palkkaa täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi viimeistään ma 17.8.2020. Lisätietoja saat soittamalla Senior Headhunter Jyrki Hämäläiselle, p. 0400-467 792.

Closed