Kategoriavastaava

Tampere, PK-Seutu tai Tukholma / Pirkanmaa

Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665.

KATEGORIAVASTAAVA

Etsimme yli sadan verkkokaupan ammattilaisen tiimiimme kokeneita, osaavia ja hyvät kaupalliset vaistot omaavia kategoriavastaavia kasvattamaan meidän liiketoimintaa Pohjoismaissa. Tulet vastaamaan oman kategoriasi ostoista ja valikoimasuunnittelusta siten, että ne vastaavat markkinoiden kysyntään ja asiakkaiden tarpeeseen selkeillä tuotteiden kilpailueduilla. Kehität valikoimaa jatkuvasti sekä suosittujen globaalien brändien että omien tuotemerkkien osalta. Toimintaasi ohjaa myyntikatteen ja sidotun käyttöpääoman optimointi. Osana kasvuyrityksen ostotiimiä kykenet tuomaan lisäarvoa myös kehittämällä toimintatapoja ja prosesseja. Samalla opit yhtiössämme oivallettuja menestysreseptejä ja pääset hyödyntämään innovatiivisiakin ratkaisuja, sekä näet kädenjälkeäsi kansainvälisesti Pohjoismaiden markkinoilla tässä merkittävässä roolissasi.

Laajennamme toimintaamme usealle uudelle tuotealueelle ja nyt haemme kategoriavastaavaa pyöräily- sekä ulkoilu ja retkeilykategorioihin, mutta vastuullasi oleva tuotealue on mahdollista järjestää vahvuusalueidesi mukaan.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

 • Tuotealueesi myyntikatteen euromääräinen maksimointi kysyntädataan perustuvan tuote- ja valikoimakehityksen sekä oikeanlaisen hinnoittelun avulla
 • Kuluttajatrendien analysoiminen ja kysynnän tunnistaminen
 • Ostojen suunnittelu sekä saatavuuden, varastonkierron ja sitoutuneen käyttöpääoman optimointi
 • Valikoiman kilpailuetujen ja asiakashyötyjen kehittäminen
 • Tuotetiedon hallinta
 • Tavarantoimittajien kanssa yhteistyö ja neuvottelu sekä uusien toimittajien etsiminen ja kilpailuttaminen
 • Tuontilogistiikan liikenteestä vastaaminen yhdessä logistiikan osaajiemme kanssa
 • Kassa- ja valuuttavirtojen suunnittelua yhteistyössä taloustiimin kanssa.
 • Alituinen uusien menestystuotemahdollisuuksien etsiminen

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • Ymmärrystä katteen muodostumisesta ja hinnoittelun merkityksestä
 • Kustannustietoisuutta
 • Ymmärrystä arvon luomisesta tuotteen hyötyjen ja imagon kautta
 • Kokemusta tuotevalikoiman kehittämisestä
 • Osaamista kansainvälisistä hankintaprosesseista, toimitusehdoista ja neuvottelutaitoa
 • Kokemusta verkkokaupasta, vähittäiskaupasta ja tuontilogistiikasta
 • Tuotetuntemusta pyöräily tai ulkoilu ja retkeilyalan tuotteista.
 • Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Työntekijänä olet:

 • Tulosohjautuva
 • Aikaansaava ja käytännönläheinen kehittäjä
 • Systemaattinen organisoija ja ongelmaratkaisija
 • Suurien kokonaisuuksien hahmottaja ja vahvat priorisointikyvyt omaava
 • Tehokas tiedonkäsittelijä ja viestijä
 • Vahva tiimipelaaja

Vahva osaaminen ja aikaansaava työskentelyote tekee vaikutuksen sekä omaan tiimiisi, että herättää luottamusta muiden toimintojemme ammattilaisissa. Tarkkaan määriteltyjen prosessien sekä avulla johdat suurta tuotekokonaisuutta tehokkaasti.

Miksi Kuntokaupalle töihin?

Kuntokauppa.fi tarjoaa sinulle kehittämisestä kiinnostuneelle kategoriavastaavalle mahtavan paikan päästä näkemään omien käsien työnjälkeä ottamalla vastuuta kansainvälistyvän kasvuyrityksen tuotekategorioista. Jos olet iloinen ja omaat hyväntuulisen palveluasenteen ja sinulla on lisäksi reipas ote käytännön toteuttamisessa, olet huippuosaajista koostuvan tiimimme puuttuva lenkki. Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksia ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Saat palkitsevan työn hyvinvoinnin ja liikunnan alueella. Pääset mukaan hurmaavaan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa sinua odottavat avuliaat ja osaamistaan jakavat iloiset kollegat, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä viihtyisää työpaikkaa, kehittyä samalla itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit teemoja, jotka inspiroivat sinua saamaan sinussa parhaat puolet ja kyvyt esille niin hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme ja kerro meille minkälaisen kollegan sinusta saisimme!  

Lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 20.2.2021. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665.

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu voimakkaasti kasvava pohjoismainen monikanavainen urheilukauppa. Visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri sekä missio ”hyvinvointia ihmisille”. Liiketoimintamallin ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi toimintaa on Ruotsin Tukholmassa.   Osana päihdeohjelmaamme tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan negatiivinen huumausainetesti. Tällä pienellä eleellä pyrimme edistämään henkilöstömme sitoutumista työskentelemään missiomme sekä toimialamme mukaisesti ihmisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden hyväksi. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa