• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Varkaus
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Haemme Varkauteen, Savon sydämeen, A. W. Ahlströmin jalanjäljille uudeksi edelläkävijäksi

KAUPUNGINJOHTAJAA

vakituiseen virkasuhteeseen.

Oletko se Sinä? Uuden ajan kaupunginjohtaja, joka tähyät tulevaisuuteen mutta samalla toimit ja kehität tässä ja nyt? Kokenut ja määrätietoinen henkilöstön, talouden ja verkostojen johtaja, joka tunnet riittävästi myös kunnallishallinnon kiemuroita? Innostunut ja innostava kehittäjä, joka saat kaupunkistrategiatyöhön uusia kierroksia? Joka liikut luontevasti kuntalaisten ja yrittäjien arjessa sekä ajat sinnikkäästi Varkauden etua myös isommissa ympyröissä?

Varkaudessa teet työtä ihmisen kokoisessa kaupungissa, jossa kaikki on lähellä, palvelut ja kumppanit – kansainväliset teknologiayritykset, muut edistykselliset elinkeinoelämän edustajat ja vireän kaupunkiyhteisön toimijat.

Jos tunnistat itsesi Varkauden uudeksi edelläkävijäksi, niin huomioithan, että Sinulta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Varkauden kaupunki edellyttää Sinun osallistuvan myös erilliseen soveltuvuustestiin. Jos tulet valituksi virkaan, Sinulta pyydetään hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi ennen viran vastaanottamista. Virkaasi täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja Varkauden kaupunki tekee kanssasi johtajasopimuksen.

Kaupunginjohtajan virka avautuu 1.1.2022, mutta Sinun toivotaan ottavan apulaiskaupunginjohtajan viran vastaan jo 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan nykyisen kaupunginjohtajan lähtiessä vuosiloman viettoon.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 30.10.2020 klo. 12 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 – 8439 221.

Closed