• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Pietarsaari
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Marko Ojala marko.ojala@inhunt.fi 0400-557 317
  Senior Headhunter Arto Lehtimäki arto.lehtimaki@inhunt.fi 040-844 2528
  UPM Pietarsaaren sellutehtaan kunnossapitopäällikkö Markus Alenius 040-5852 743

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon kehitysinsinööriä Pietarsaaren sellutehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM Pietarsaaren sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tehtaan kapasiteetti on 800 000 tonnia vuodessa. Havu- ja koivusellusta jalostetaan tarra-, erikois- ja pehmopapereita sekä kartonkia. Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta. Sellutehtaalla työskentelee n. 300 henkilöä.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

“Kehitysinsinöörin tehtävässä pääset kehittämään sekä itseäsi että sellutehtaan koneita ja laitteita prosesseineen. Työkavereinasi toimii niin kunnossapidon tiimit kuin käyttöorganisaationkin väki. Työssä korostuu yhdessä tekeminen sekä kehittämislähtöisyys. Tervetuloa taloon ja osaksi Pietarsaaren sellutehtaan kunnossapitotiimiä!”

Mitä teet

 • Vastaat kollegoidesi kanssa Pietarsaaren sellutehtaan mekaanisen kunnossapidon koneiden, laitteiden ja toimintaprosessien ylläpidosta sekä niiden kehittämisestä sellutehtaan kannattavuutta ja käytettävyyttä edistävällä tavalla
 • Päätehtäviisi kuuluu tuotantolaitteiden elinkaarenhallinnan parantaminen sekä vuosihuoltoseisokkien suunnittelu yhdessä tuotanto- ja kunnossapito-organisaatioiden kanssa
 • Osallistut roolisi puitteissa erilaisiin projekti- ja investointihankkeisiin joko vetäjänä tai aktiivisena tiimin jäsenenä
 • Vastaat työsi kautta kunnossapitojärjestelmän ylläpidosta ja sen kehittämisestä
 • Hoidat lisäksi työhön liittyvää raportointia, dokumentointia sekä viestintää muille osastoille sekä sidosryhmille
 • Raportoit tehtävässä sellutehtaan kunnossapitopäällikölle.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörikoulutus (esim. kone- tai prosessitekniikka)
 • Omaat jo aiempaa työkokemusta muutaman vuoden ajalta prosessiteollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta ja sen kehittämisestä
 • Olet aloitteellinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka on kiinnostunut kunnossapidon kehitystrendeistä
 • Omaat hyvät organisointi- ja projektinhallintataidot
 • Puhut sujuvaa suomea ja hyvää englantia

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen sellu- ja paperiteollisuudesta, vuosihuoltoseisokkien suunnittelukokemuksen, menestymisen projekteissa sekä hyvän ruotsin kielen taidon.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1800 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2022 jälkipuoliskolla. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, uusiutuvan dieselin, sahatavaran ja energian tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Closed