• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Kokkola / etätyö
 • Lisätietoja antaa

  Marko Ojala, marko.ojala@inhunt.fi, 0400 557 317 ja Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 486 3848

Hilla Group on mediakonserni, joka laajalla toimialallaan ja suurella pinta-alallaan tavoittaa päivittäin lähes miljoona ihmistä. Tavoitteenamme on etsiä uusia tapoja välittää tietoa ja elämyksiä sekä rakentaa Suomen ykköstyöpaikkaa. Hilla Group työllistää yli 500 työntekijää ja sen liikevaihto on 45 M€. Katso lisää: hillagroup.fi

Uudet mediaratkaisut -liiketoiminta-alue hakee

Kehityspäällikköä / Data-arkkitehtia dataratkaisuiden pariin

Olisitko sinä tuleva hillalainen? Porukastamme puuttuu rohkea tiennäyttäjä ja kannustava ratkaisija, jonka ansiosta asiakkaamme saavat entistä parempia dataan perustuvia kaupallisia ratkaisuja.

Etsimme Hilla Groupille kehityspäällikköä kasvattamaan koko konsernin datakyvykkyyttä ja datan hyödyntämistä mediakonsernin eri liiketoiminnoissa.

Tehtäviin kuuluu mm. datan käsittelyyn tarvittavien järjestelmien määrittely ja käyttöönotto, tietokantojen operointi, tiedon hankinta ja jalostaminen liiketoimintojen tarvitsemaan muotoon sekä uusien liiketoimintojen kehittäminen datan näkökulmasta.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta yrityksen tai yhteisön data-arkkitehtuurin, data managementin ja data analytiikan kehittämisestä. Sinulla on kykyä ymmärtää kokonaisuuksia sekä yhdistellä ja käsitellä tietokantoja. Data-arkkitehtuurin suunnittelu ja data migraatioiden hands-on toteutus on sinulle tuttua ja tunnet yleisimpiä data management -ohjelmistoja, -tietokantoja ja -työkaluja, esim. Power BI, Qlick Sense, SQL, joku CDP-alusta ja datan keruun ratkaisut. Tunnet myös GDPR:n.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaamista vetää projekteja ja kykyä puhua teknologiasta selkeästi myös asiasta vähemmän ymmärtäville.

Sinulle on luvassa

 • itsenäinen työ ja näköalapaikka koko eteenpäin menevään ja kehittyvään Hilla-konserniin
 • mahdollisuus luoda uutta, vaikuttaa ja toimia asiantuntijana konsernin digitaalisen kehityksen parissa
 • hyvä kehittymismahdollisuudet sekä uusien että olemassa olevien liiketoimintojen parissa
 • mukavat työkaverit ja puhuttelevat arvot, jotka näkyvät myös arjessa; sydämen sivistys, terve talous sekä itsensä ja ympäristön kehittäminen
 • monipaikkainen työyhteisö ja joustavat mahdollisuudet työskennellä Mediakulmassa Kokkolassa, muissa toimipisteissämme ja etänä
 • ison konsernin henkilöstöedut ja kouluttautumismahdollisuudet

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Headhunterit: Marko Ojala, marko.ojala@inhunt.fi, 0400 557 317 ja Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 486 3848.

Hae tehtävää tällä lomakkeella. Lähetäthän hakemuksesi pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa