Keittiöpäällikkö, Scandic Park Helsinki

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström (040 539 4339) ja Tomi Sohlman (040 775 7633). 

Upeasti uudistettu Scandic Park on keskeisellä paikalla oleva hotelli Helsingissä, joka palvelee niin kokousvieraita, kuin Helsingin monipuolisesta vapaa-ajantarjonnasta nauttivista matkustajista.  Keskeinen asia onnistuneessa hotellivierailussa on laadukkaat ravintolapalvelut, joiden toteuttamisesta vastaa Scandic Parkin n. 30 henkinen ravintola-ammattilaisten joukko.  Ravintola Famu & Bar tarjoaa vierailleen maittavan aamiaisen lisäksi klassikkoreseptejä pohjoismaisista ja eurooppalaisista ruokakulttuureista. Monipuoliset ja joustavat kokous –ja juhlatilat tarjoavat mahdollisuudet unohtumattomiin juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin.

Meille Scandicissa henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyys, sekä laadukas ja hyvä ruoka ovat toiminnan keskiössä. Näiden eteenpäin viemiseksi ja kehittämiseksi haemme

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Roolissa olet osana hotellin johtoryhmää ja johdat kokonaisvaltaisesti keittiötoimintojamme. Vastaat keittiön päivittäisistä toiminnoista ja niiden sujuvuudesta, sekä johdat motivoitunutta ja osaavaa keittiön henkilöstöä. Osallistut itse myös tarpeen mukaan aamiaisten, kokouslounaiden, iltabankettien, tapahtumien ja Alà Carten toimintojen toteutukseen.
 
Keittiöpäällikkönä sinulla on hyvät gastronomiset taidot ja kyky varmistaa laadukas lopputulos. Olet kannustava esihenkilö, rakennat hyvää työilmapiiriä, sekä haluat kehittää tiimisi jäsenten ammattitaitoa eteenpäin.  

Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun isoimmassa kokoushotellissa, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. 
 • Vaihtelevan työympäristön, jossa myös sinulla suuria vaikutusmahdollisuuksia.
 • Hyvät henkilöstöedut, joka tukevat hyvinvointia ja vapaa-ajan viettoa 
 • Hyvä maineisen ja vastuullisen työnantajan, joka kouluttaa monipuolisesti henkilöstään ja tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkausmallin.

Edellytämme sinulta seuraavia näyttöjä 

 • Aikaisempaa kokemusta suuren tai keskisuuren keittiökokonaisuuden johtamisesta, joko keittiöpäällikön tai keittiömestarin ominaisuudessa
 • Olet menestyksellisesti johtanut keittiötiimiä ja useita eri toimintoja
 • Näyttöjä kokous- ja bankettitoiminnoista
 • Hyviä tiimityöskentely- ja johtamistaitoja monimuotoisessa työympäristössä
 • Kykyä hahmottaa ja hallita suuria muuttuvia kokonaisuuksia
 • Osaamista raaka-aineiden tilauksista ja hävikin hallinnasta
 • Kokemusta työvuorosuunnittelusta ja sen oikea-aikaisesta käytöstä

Tehtävä on sinulle soveltuva, jos olet järjestelmällinen, ennakoiva ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Haluat johtaa ihmisiä edestä, omalla esimerkilläsi ja ”hands-on” toimien, etkä kavahda kiirettä ja muuttuvia tilanteita. 

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström (040 539 4339) ja Tomi Sohlman (040 775 7633). 

Tallenna hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 31.7.2022. Haastattelut käynnistetään jo hakuajan puitteissa. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
InHunt_Johtaminen_ja_tunnealy_blogitausta_nelio
Osa 2: Menestyminen johtajana edellyttää tunneälyä
Blogin toisessa osuudessa jatketaan ensimmäisen osan johtamisen keskiössä olevista aiheista, tunneälystä ja työntekijäkokemuksesta. Aihetta pohtimassa Senior...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa