• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu, Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio gsm 050 322 3283 sekä Senior Headhunter Jari Tourunen gsm 040 056 0836. 

Abena Finland on osa  Abena Group -konsernia, joka on maailmanlaajuinen, tanskalaisomisteinen terveydenhuollon ratkaisujen sekä muiden alaa sivuavien tuotteiden valmistaja ja tukkumyyjä.  

Meillä on ympäri maailmaa yli 1850 työntekijää. Heistä 16 työskentelee Espoossa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset terveydenhuollon tuotteet, kuten vaipat, kasvomaskit, suojakäsineet ja –essut. Lisäksi valikoimassamme on muita tuotteita, kuten food service – ja siivoustuotteita. Katso lisätietoja yrityksestämme: www.abena.fi  

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Haemme nyt kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen 

Key Account Manageria Non-Healthcare -sektorille

Vastaat omasta myyntisalkustasi, jonka asiakkaat ovat tuotteidemme jälleenmyyjiä ja loppukäyttäjiä (siivous- ja hygienia-alalla sekä elintarviketeollisuudessa). Kehität, huolehdit ja kasvatat jo olemassa olevia asiakkuuksia. Samalla suhtaudut intohimoisesti uusien asiakkaiden hankkimiseen. Vastuullasi ovat myynti, neuvottelut, sopimukset sekä asiakassuhteiden hoitaminen hyvin itsenäisesti. Kartoitat asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota asiakkaille heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotekokonaisuudet. Keräät tietoa markkinasta ja välität sitä myyntijohdolle analysoitavaksi. Kuulut Abenan myyntitiimiin. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, jos pitkäjänteinen asiakassuhteiden hoitaminen ja myyntityö ovat elämäntapasi. Olet sosiaalisesti älykäs, tottunut kasvattamaan asiakasverkostoasi ja innostunut uusien asiakkaiden hankkimisesta. Olet jo kokenut myynnin ammattilainen ja ymmärrät Abenan asiakaskohderyhmien toimintaa sekä asiakkaiden hankintakäytäntöjään. Sinulla on jo näyttöjä pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta myyntityöstä useamman vuoden ajalta. Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus tai esimerkiksi elintarvikealan koulutus yhdistettynä sopivaan työkokemukseen. Hallitset hyvin nykyaikaiset toimisto-ohjelmat, muun muassa Excelin. Olet numeerisesti ja kirjallisesti lahjakas. Suomen ja englannin kielen taito ovat työssäsi välttämättömiä. 

Toimistomme sijaitsee Espoossa hyvien yhteyksien varrella, mutta teemme työtämme joustavasti. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä kasvuyrityksessä, monipuoliset työtehtävät, hyvät edut, osaavat ja kannustavat työkaverit sekä koko Abenan tiimin tuen.    Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Hae paikkaa