• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu, Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio gsm 050 322 3283 sekä Senior Headhunter Jari Tourunen gsm 040 056 0836.

Abena Finland on osa Abena Group -konsernia, joka on maailmanlaajuinen, tanskalaisomisteinen terveydenhuollon ratkaisujen sekä muiden alaa sivuavien tuotteiden valmistaja ja tukkumyyjä. 

Meillä on ympäri maailmaa yli 1850 työntekijää. Heistä 16 työskentelee Espoossa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset terveydenhuollon tuotteet, kuten vaipat, kasvomaskit, suojakäsineet ja –essut. Lisäksi valikoimassamme on muita tuotteita, kuten food service – ja siivoustuotteita. Katso lisätietoja yrityksestämme: www.abena.fi 

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa: Haemme nyt kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

Key Account Manageria hoivasektorille

Vastaat omasta asiakassalkustasi, johon kuuluu hoiva-alan toimijoita sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Suhtaudut intohimoisesti uusien asiakkaiden hankkimiseen. Samalla kuitenkin kehität, huolehdit ja kasvatat pitkäjänteisesti jo olemassa olevia asiakkuuksia. Vastuullasi ovat myynti, neuvottelut, sopimukset sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Kartoitat asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota asiakkaille heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotekokonaisuudet. Keräät myös tietoa markkinasta ja välität sitä myynnin johdolle analysoitavaksi. Kuulut Abenan myyntitiimiin. Raportoit tehtävässäsi suoraan myyntijohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, jos myyntityö on elämäntapasi. Olet tuloshakuinen ja sosiaalisesti taitava tiimipelaaja. Olet aidon innostunut myymisestä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Herätät luottamusta ja pystyt luomaan pysyviä asiakassuhteita. Viihdyt myös tien päällä ja asiakkaissa. Olet taitava ja kokenut neuvottelija sekä kauppojen ”klousaaja”. Ymmärrät erityisesti hoiva-alan arjen, logistiikan ja työskentelytyylin. Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutustausta tai esimerkiksi terveysalan koulutus yhdistettynä sopivaan työkokemukseen. Hallitset hyvin nykyaikaiset toimisto-ohjelmat, muun muassa Excelin. Olet numeerisesti ja kirjallisesti lahjakas. Suomen ja englannin kielen taito ovat työssäsi välttämättömiä.

Toimistomme sijaitsee Espoossa hyvien yhteyksien varrella, mutta teemme työtämme joustavasti. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä kasvuyrityksessä, monipuoliset työtehtävät, hyvät edut, osaavat ja kannustavat työkaverit sekä koko Abenan tiimin tuen.   Hae tehtävää viimeistään 18.4.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Hae paikkaa