Kiinteistöjohtaja

Hämeenlinna / Kanta-Häme

Senior Headhunter Petri Peltoniemi
p. 0500 840 912 tai
Senior Headhunter Peter Koistinen
p. 0500 668 633.

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen kehittäminen? Haluatko olla vaikuttamassa kuntaorganisaatiossa rakentamisen laatuun? Oletko kokenut ammattilainen, jolle kestävästä taloudesta huolehtiminen on arkipäivää? Jos vastasit reilusti kyllä, niin tule johtajaksi ja kehittäjäksi Hämeenlinnan kaupungin tilapalveluihin.

Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Sinun ei tarvitse valita kaupungin palveluiden ja luonnon rauhan välillä – Hämeenlinnassa voit ottaa molemmat.

Tehtävästä

Tilapalvelujen tulosaluejohtajana johdat Hämeenlinnan kaupungissa kolmen yksikön kokonaisuutta: Rakennuttamisyksikkö, Kiinteistöpalveluyksikkö ja omistajuusyksikkö. Yksiköiden asiantuntijat tuottavat palveluna kaupungin kiinteistöjen ja toimitilojen hallinnon, vuokrauksen, hankesuunnittelun, rakennuttamisen, kiinteistökehityksen, ylläpidon sekä kiinteistöpalvelun. Vastuullasi on noin 46 M€ määrärahabudjetti ja toimitiloja on n. 180.

Tehtävässä jatkat hyvän kehityksen johtamista, jota Tilapalveluissa on meneillään liittyen rakennuttamiseen laatuun, ennakoivaan kiinteistöjen ylläpitoon sekä laadukkaiden ateria- ja toimitilapalveluiden varmistamiseen. Tehtävässä pääset vaikuttamaan suoraan Hämeenlinnan kaupungin energiatehokkuuteen ja hiilineutraalisuus tavoitteen saavuttamiseen.

Henkilöstöstä

Kaupunkirakenteessa meille on tärkeää työssä viihtyminen ja yhdessä tekeminen. Meille ei ole yhtä muottia, mihin ihmiset istutetaan, mutta yhdistävänä tekijänä meitä kuvastaa halu tuottaa parasta palvelua kaupunkilaisillemme.

Lähin johdettava tiimisi muodostuu talonrakennuttamispäälliköstä, kiinteistöpäälliköstä ja kiinteistöpalvelupäälliköistä ja Tilapalveluissa työskentelee kaikkiaan yhteensä 25 asiantuntijaa.

Kiinteistöjohtajana kuulut myös innostavaan, kehittävään ja toisiaan sparrailevaan ja tukevaan kaupunkirakenteen johtoryhmään, johon kuuluvat maankäytön suunnittelujohtaja, yhdyskuntajohtaja, ympäristöjohtaja ja kaupunkirakennejohtaja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle erityisesti tilaisuuden jättää käden jälkesi Hämeenlinnan kaupungin kiinteistöjen kokonaiskehitykselle. Vastassasi on sinua odottava ja perehdyttävä innovatiivinen kaupunkirakenteen Tilapalvelujen henkilöstö, joita yhdistää yhdessä tekemisen henki ja rohkeus kehittää tilapalvelujen tuottamia palveluja yhdessä.

 • Työajallisesti tarjoamme joustavuutta, jotta sinulla on mahdollista sovittaa työ ja vapaa-aika tarpeittesi mukaisesti. Työskentely osittain etänä on meillä myös mahdollista.
 • Mukavat ja osaavat työkaverit
 • Merkityksellisen työn ja vaikuttamismahdollisuudet
 • Kaupunkirakentamisen johtotiimin jäsenet kollegoiksesi
 • Mahdollistavan johtamisen oman urasi tueksi
 • Liikunta- ja kulttuuriedun / hyvinvointisaldon
 • Laajat henkilöstölle suunnatut muut hyvinvointi- ja liikuntapalvelut ja -edut
 • työterveyspalvelut

Mitä toivomme sinulta?

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sekä kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä esihenkilötyöstä. Toivomme, että sinulla on kunnallisen päätöksenteon ja juridiikan tuntemusta sekä projektijohtamisen osaamista ja hankintaosaamista. Myynnillisyys ja asiakaspalvelu on keskeistä työssämme ja siksi vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot korostuvat.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää viimeistään 29.5.2024 lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Petri Peltoniemi p. 0500 840 912 tai Peter Koistinen p. 0500 668 633.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa